„Dăruieşte o nouă viaţă“

„Dăruieşte o nouă viaţă“

Joi, 12 decembrie, ora 20:00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, Sala Constanţa, va avea loc cea de-a treia ediţie a Evenimentului de caritate „Dăruieşte o nouă viaţă“, organizat de Societatea Companiilor Hoteliere Grand în beneficiul copiilor defavorizaţi din Organizaţia Umanitară CONCORDIA.

Evenimentul, moderat şi în acest an de Andreea Esca, va include reprezentaţii artistice oferite de copiii din CONCORDIA, alături de interpretul la nai, Nicolae Voiculeţ, faimosul muzician de talie internaţională.

Copiii şi tinerii din CONCORDIA vor prezenta Muzicalul “Ţara CONCORDIA”, un spectacol despre poveștile lor de viaţă, cu multe momente emoţionante.

Ansamblul de dansuri populare CONCORDIA.jpg

Invitatul serii, Nicolae Voiculeţ, promovează de peste 20 de ani România şi sunetul autentic românesc în întreaga lume. Interpret la nai, dirijor şi compozitor, artistul a concertat în faţa a peste 65 de lideri de state şi a impresionat multe alte personalităţi ale lumii.

 

În cadrul evenimentului va fi organizată şi o expoziţie cu vânzare. Invitaţii vor putea achiziţiona produse handmade realizate de copii şi tineri în cadrul Atelierului de Artă, dar şi produse de panificaţie, realizate după reţete tradiţionale la Brutăria CONCORDIA.

Casa de licitaţie Artmark va modera achiziţionarea prin licitare deschisă a produselor şi serviciilor de lux oferite de brandurile din The Grand Avenue.

În beneficiul copiilor din CONCORDIA gazdele evenimentului scot la licitaţie 2 bilete la Revelion 2014 „Fête à porter“, organizat de JW Marriott Bucharest Grand Hotel, un voucher Sunday Brunch pentru 2 persoane la JW Stakehouse şi un abonament pe un an la World Class Health Academy Romania.

Iubitorii de design modern şi gadget-uri de ultimă generaţie vor putea licita pentru produsele din cristal şi porţelan Rosenthal by My House – The Art of Living şi căşti B & O Play de la Bang & Olufsen.

Domnii vor avea prilejul să liciteze pentru bijuterii şi accesorii de la faimoasele branduri italiene Roberto Cavalli şi Valentino, iar doamnele pentru parfumul „Amouage Gold“ de la Elysee, sau pentru voucherul „Makeover“ la GETT’S Salons.

Tot pentru doamne, creatoarea de bijuterii Thea Haimovitz oferă un colier de inspiraţie Kabbalah creştină, o bijuterie puternică, cu mesaj complex şi rol protector, care combină argintul, aurul şi pietrele semipreţioase.

„Vedeta” licitaţiei, Croaziera Mediterana de 11 nopţi, este oferită de operatorul de turism Bonaventura.

Copiii din Organizaţia Umanitară CONCORDIA vor beneficia de toate fondurile obţinute în urma licitaţiei şi a donaţiilor.

În 2011, organizatorii Evenimentul de caritate “Dăruieşte o nouă viaţă” au strâns fonduri în valoare de 12.625 de euro, iar anul trecut, valoarea s-a ridicat la suma de 16.850 euro.

 

„Suntem onoraţi să vă invităm la cea de-a treia ediţie a Evenimentului caritabil „Dăruieşte o nouă viaţă”. Sperăm să fiţi solidari cu noi şi în acest an şi să ne fiţi alături la eveniment.

Copiii au pregătit, cu mult entuziasm, un program artistic emoţionant pe care vor să-l prezinte prietenilor şi binefăcătorilor noştri.

Este o mare bucurie pentru ei să vadă că sunt apreciaţi şi chiar lăudaţi pentru munca şi talentul lor.

Vă rog să le daţi şansa să va încânte ţi să vă convingă că sunt copii minunaţi!“ – Irina Zaharia, Director al Organizaţiei Umanitare CONCORDIA România.

 

CONCORDIA este o organizaţie neguvernamentală, apolitică şi nonprofit, care are ca principal obiectiv recuperarea şi reintegrarea socială, şcolară şi profesională a copiilor şi tinerilor care provin din familii dezorganizate, defavorizate social sau direct de pe stradă. În prezent, CONCORDIA ocrotește peste 500 de copii şi tineri în casele şi locuinţele sale pe care le administrează în Bucureşti, Ploieşti şi Ariceştii-Rahtivani, Judeţul Prahova. De toţi aceştia se ocupă cu dedicaţie peste 200 de angajaţi, voluntari şi colaboratori.

Societatea Companiilor Hoteliere The Grand este un susţinător important al Organizaţiei Umanitare CONCORDIA. The Grand a organizat cele două ediţii precedente ale evenimentului de caritate „Dăruieşte o nouă viaţă“ în beneficiul copiilor din CONCORDIA şi a donat direct fonduri organizaţiei. Organizatorii speră ca acest eveniment să rămână un eveniment de caritate anual, prin care să ofere publicului ocazia de a ajuta copiii şi tinerii defavorizaţi din România.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.