Curs gratuit de jurnalism al stirilor de bine din Prahova

Conditii de participare:

 • Sa fi tanar din judetul Prahova,
 • Sa stii foarte bine limba romana,
 • Iti place sa citesti stirile si crezi ca le poti scrie.

Competentele capatate in urma cursurilor online vor fi puse in practica in cadrul atelierilor practice de jurnalism, prin munca de editare si postare a stirilor de bine, culegerea informatiilor din toate domeniile si pregatirea articolelor.

Cunoscandu-va mai bine, veti colabora mai bine si veti reprezenta o formidabila forta de promovare a brand-ului Prahova sub toate aspectele (cultural, istoric, economic, turistic, artistic). Rezultatul final este un mediu european care sa motiveze tinerii sa ramana in Prahova, sa lucreze in Prahova si sa isi aduca aportul la dezvoltarea locala.

Sistemul de lucru in cadrul instruirii ca jurnalisti este unul flexibil si permite accesul unui numar mare de tineri. Astfel, partea teoretica va fi sustinuta online iar partea practica in ateliere de lucru. Partea practica nu este obligatorie pentru toti aplicatii, ci doar pentru cei care vor sa publice articolele lor pe portalul de stiri www.promovamprahova.ro

Se oferta: certificat privind instruire ca juralist, accesul intr-o echipa dinamica si tanara, oportunitatea perfectionarii ulterioare ca jurnalist, oportunitatea de a cunoaste jurnalisti de marca ai judetului Prahova si nu numai.

Pentru a beneficia de aceasta formare este necesar sa trimiteti CV-ul si o scrisoare de intentie la adresa promovamprahova@gmail.com.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail
 1. Putem participa la aceste cursuri daca suntem elevi?(17 ani)

  Reply
 2. alina zamfir 16/12/2011, 13:42

  Cand incep cursurile?

  Reply
 3. Miclea Daiana 18/12/2011, 09:44

  Pana cand putem trimite?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.