Cupa „Păzitorii Porții Vinului”, ediția a IV-a va avea loc la Bucov

Cupa „Păzitorii Porții Vinului”, ediția a IV-a va avea loc la Bucov

Prahova va fi cel mai păzit județ în week-end-ul 4-5 iulie! De la cei mai delicați până la cei mai fioroși, sute de câini vor defila în ringul celei de-a IV-a ediții a Cupei “Păzitorii Porții Vinului”, organizată la Bucov, în Parcul Memorial “Constantin Stere” (în zona fostei plaje).
În cele două zile de spectacol-concurs vor fi admirate și jurizate, totodată, 150 de rase reprezentând cele zece grupe ale Federației Chinologice Internaționale.
Participanții la ediția din acest an vin din peste zece țări, printre care amintim Rusia, Franța, Polonia, Bulgaria, România, iar fiecare mișcare a patrupedelor cu pedigree va fi atent urmărită și punctată de către un corp de arbitri internațional, specialiști care au jurizat, de-a lungul timpului, în expoziții de profil mondiale și europene.
Cei prezenți la eveniment vor avea parte și de surprize, iar una dintre cele pe care organizatorii o dezvăluie, pentru început, constă în demonstrații de dresaj și ability.
Și pentru că este binecunoscută atracția copil-câine, gazdele s-au gândit și la cei mai mici dintre spectatori. Vor fi organizate ateliere de desen și de creație a unor povești/poezii despre cel mai fidel prieten al omului. Cele mai reușite opere ale piticilor vor fi recompensate!
Organizatorii Cupei “Păzitorii Cupei Vinului” 2015 sunt: Asociația Chinologică “Semper Fidelis” Prahova, Primăria Ploiești, Parcul Memorial “Constantin Stere”, în parteneriat cu Royal Canin și FotoClub Ploiești. Lista celor care doresc să sprijine astfel de acțiuni care fac cunoscut județul nostru pe plan internațional rămâne deschisă!

sursa: facebook

(393)

Impreuna dam mai departe stirile de bine!

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.