Copii cu dizabilitati au drepturi! Sustine-le, participa la evenimentele organizate in 21 Martie

Copii cu dizabilitati au drepturi! Sustine-le, participa la evenimentele organizate in 21 Martie

Simultan cu evenimentele din Bucuresti din data de 21 martie 2013, in mai multe orase din tara (Campina, Constanta, Petrosani, Deva, Baia Mare, Iasi etc) membrii Coalitiei “O Singura Voce pentru Dizabilitate” vor organiza evenimente publice similare pentru a sustine mesajul comun de respect pentru drepturile copiilor cu dizabilitati si necesitatea modificarii cadrului legal existent.

La nivel regional, Asociatia MARA – UN STROP DE SPERANTA in calitate de membru fondator al Coalitiei O.S.V.D. , organizeaza in data de 21 martie 2013, in Municipiul Campina, un mars public, urmat de un flash mob in centrul municipiului.

PROGRAM EVENIMENT:

14.30 – 15.00 Adunarea pe locul de intalnire – Bld. Carol I – Intrarea catre Scoala de Agenti de Politie Vasile Lascar Campina.

15.00 – 15.30 Parcurgerea traseului pe Bld. Carol I, de la Scoala de Politie pana la parcul central (vis-a-vis de B.C.R.).

15.30 – 17.00 In parcul central pe langa flash mob-ul in sine, va fi organizat si un eveniment muzical. Persoanele angrenate in acest eveniment vor posta banere cu mesaje pe linie de dizabilitate pe tot parcursul manifestarii, pana la ora 17.00

DIZABILITATEA NU ESTE O BOALA!

Asociatia Mara – Un Strop de Speranta
www.unstropdesperanta.ro

(81)

Impreuna dam mai departe stirile de bine!

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.