Conditii mai bune pentru persoanele fara adapost

63 de persoane au fost aduse in  noaptea de 26 ianuarie la Adapostul de noapte al municipalitatii

Din cele 63 de persoane  un numar de 56 au ramas in centru, alte 7 au fost gazduite la Colegiul Tehnic “Lazar Edeleanu” din Ploiesti. Totodata, din cele 63 de persoane fara adapost, 17 persoane  au fost aduse de Politia Locala Ploiesti la adapost, iar alte 2 au fost duse direct la internatul colegiului tehnic.

Toate persoanele gazduite la adapostul de noapte si la internatul colegiului tehnic au primit ceai cald, fara a se tine cont de cantitate,  si cate o portie de supa calda. Trebuie precizat ca un numar de 14 persoane fara adapost au refuzat cazarea.

De asemenea, echipajele Politiei Locale  Ploiesti au oferit in cursul zilei de ieri si azi noapte 274 portii de ceai si 19 portii de supa, cetatenilor aflati pe strada sau  in statiile de autobuz. Aceasta actiune va continua si in zilele urmatoare, iar  ploiestenii care se afla pe drum si sufera din cauza gerului, pot apela la echipajele Politiei Locale Ploiesti si vor primi un pahar cu ceai cald. Politistii locali vor avea in permanenta termosuri cu ceai cald si pahare de unica folosinta.

Ploiestenii care au probleme din cauza conditiilor meteo, sau persoanele care raman izolate in jurul Ploiestiului sunt rugate sa sune la dispeceratul primariei – 0244 984 sau la dispeceratul Politiei Locale Ploiesti – 0244 954, 0244 513 255, sau 0244 513467.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.