Concurs pentru fanii Petrolul Ploiesti

Eşti petrolist adevărat? Ai face orice să-ţi încurajezi echipa la fiecare meci? Atunci, arată-ne ce înseamnă FC Petrolul pentru tine. Cum? Postează un filmuleţ, de maxim 3 minute, pe YouTube, în care să-ţi demonstrezi ataşamentul faţă de culorile „galben-albastre”, apoi trimite link-ul, până pe 12 noiembrie, la adresa de email marketing@fcpetrolul.ro. Filmuleţul îl vei regăsi pe pagina noastră de Facebook (http://www.facebook.com/official.fcpetrolul) şi, dacă aduni cele mai multe „like-uri”, atunci vei fi răsplătit cu un tricou oficial al FC Petrolul Ploieşti, semnat de toată echipa. În plus, primeşti şi 5 bilete la meciul de pe teren propriu, cu „U” Cluj.

Important: vor fi postate pe pagina oficială de Facebook doar filmuleţele ce reflectă cât mai fidel ideea concursului, aceea de a demonstra ataşamentul celui care trimite înregistrarea faţă de echipa noastră. Cu părere de rău, nu vor fi luate în considerare, spre exemplu, simplele înregistrări făcute cu intermediul unui telefon mobil, care surprind atmosfera din tribune.Totodată, vă rugăm să lăsaţi datele de contact în e-mailul trimis.

Atenţie: NU vor intra în concurs filmuleţele în care se vor folosi cuvinte obscene sau injurii la adresa altor echipe de fotbal.

Sura: www.fcpetrolul.ro

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.