Concurs Național de creativitate antreprenorială, la Ploieşti

Concurs Național de creativitate antreprenorială, la Ploieşti

Astăzi, începând cu ora 9.30, la Camera de Comerț şi Industrie Prahova, sala Europa are loc festivitatea de deschidere a concursului naţional de creativitate antreprenorială Romanian Business Challenge, Ediţia a V-a.
Concursul este organizat de Colegiul Economic „Virgil Madgearu” Ploieşi în parteneriat cu Primăria Municipiului Ploieşti, Inspectoratul Şcolar Judeţean Prahova, Camera de Comerț și Industrie Prahova şi Centrul Europe Direct Ploiești.
La concurs vor participa 40 de tineri din liceele cu profil Servicii şi studenți de la Facultăţi de Științe Economice din centrele universitare Ploieşti şi Târgovişte.
Tinerii vor lucra în echipe multiregionale şi vor analiza un studiu de caz, care prezintă informații despre problemele cu care se confruntă o firmă reală, în vederea dezvoltării unor idei concrete şi fezabile ce ar putea fi utilizate în soluţionarea lor.
Provocarea acestui concurs constă în faptul că tinerii participanți experimentează practic lucrul într-o echipă multiregională.
Câștigătorii vor fi premiati la închiderea oficială a Târgului Regional al Firmelor de Exercițiu, sâmbătă, 29 martie 2014, la Casa de Cultură a Studenţilor Ploieşti.

(1270)

Impreuna dam mai departe stirile de bine!

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.