Concert caritabil in Zappa Club&Lounge pentru salvarea unui tanar de 23 de ani

Concert caritabil in Zappa Club&Lounge pentru salvarea unui tanar de 23 de ani

Mâine, 10 septembrie, orele 21:00, în Zappa Club&Lounge din AFI Palace Ploiești va avea loc primul eveniment caritabil pentru a veni în sprijinul lui Adrian, un tânăr de doar 23 de ani, diagnosticat cu o tumoare pe creier.

Adrian are nevoie de un tratament urgent și foarte costisitor în valoare de 40.000 de euro, iar acesta poate fi realizat doar în Germania.

Toți cei care doresc să îl ajute pe Adrian sunt invitați mâine seară în Zappa Club&Lounge, pentru a participa la un spectacol de stand-up comedy și la un concert susținut de către artiștii Valentin Dinu, un fost concurent de la Românii au Talent, Laurian Manta, un fost participant la Vocea României, Marian Stăvar, Trupa Baieții și chitaristul Radu Pârvulescu.

Toți banii strânși din vânzarea biletelor de intrare vor fi donați pentru tratamentul lui Adrian. De asemenea, doritorii îl pot susține pe Adrian și prin donații directe în conturile deschise la Banca Transilvania pe numele acestuia:

Zamfie Marius Adrian

LEI: RO83BTRL03001201W12222XX 

EURO: RO98BTRLEURCRT00W1222201

SWIFT:BTRLR022 (dacă se depune de la altă banca)

USD: RO41BTRLUSDCRT00W1222201

 

Pentru mai multe detalii despre ora de începere a evenimentului, precum și despre modalitatea de achiziționare a biletelor, puteți accesa site-ul http://www.zappaclub.ro/ sau pagina oficială de facebook, https://www.facebook.com/ClubZappa.

 

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.