Competitie de baschet interscolara, „CUPA METIGLA 2015”.

Competitie de baschet interscolara, „CUPA METIGLA 2015”.

cupa metiglaAsociatia Un Strop de Fericire avand ca parteneri compania COILPROFIL, Clubul sportiv SOLARIS, Colegiile Al.I. Cuza, M. Viteazul, I.L.Caragiale si Liceul 1 Mai din Ploiesti, a organizat in saptamana 19-24 octombrie Cupa Metigla, mai multe competitii de baschet pentru tinerii de gimnaziu si liceu.

Actiunea a avut ca scop motivarea tinerilor sa faca sport, implicarea lor in organizarea unor astfel de activitati.

46 de echipe au fost inscrise in aceasta competitie. Un numar de aproximativ 300 de tineri au jucat baschet timp de o saptamana, alti 30 de tineri liceeni, voluntari ai Asoc. Un Strop de Fericire, s-au intrecut pe ei in organizarea meciurilor, arbitrarea lor sau alte activitati care au contribuit la desfasurarea evenimentului.

Finala competitiei a avut loc pe 24 octombrie la Colegiul National Al. I. Cuza Ploiesti si a fost desfasurata intre 4 echipe de gimnaziu si 4 de liceu.

Sponsorul competitiei a rasplatit efortul participantilor prin acordarea de premii, cupe, medalii si diplome.

Castigatorii competitiei au fost toti tinerii care au participat timp de o saptamana la meciuri de baschet, s-au bucurat de relaxare prin sport, atmosfera de prietenie, munca in echipa, tinerii care au castigat o experienta din organizare sau arbitrarea acestor meciuri.

Ne propunem pentru anul viitor sa facem lucrurile si mai bine, sa adresam acest campionat unui numar cat mai mare de tineri din toata comunitatea.

Evenimentul este parte dintr-un proiect prin intermediul caruia, cu ajutorul sponsorului,  20 de panouri de baschet se pun la dispozitia comunitatii pentru a facilita accesul tinerilor la practicarea acestui sport, in scoliile partenere in proiect, Colegiile Al.I. Cuza, M. Viteazul, I.L.Caragiale si Liceul 1 Mai, precum si in parcuri din Ploiesti.

Multumim sponsorului Coilprofil, ca a facut posibil acest proiect, companiei Proconstruct pentru ca sustine lucrarile de montaj ale acestor panouri, tuturor partenerilor, participantilor, celor care au crezut in noi, care cred ca sportul trebuie sa faca parte din viata noastra de zi cu zi, cred in puterea tinerilor de a face o schimbare in lumea in care traim.
Asociația „Un strop de fericire” este o organizație nonprofit înființată în martie 2012 si are ca misiune sprijinul persoanelor aflate în situații de risc, incurajarea educației și participarea tinerilor la viața societății. Asociatia a initiat o serie de proiecte si evenimente implicand tinerii in activitati de voluntariat: Run for future, Maini indemanatice, Expeditie pe Kilimanjaro pentru a sustine Centrul de Tineret al Asociatiei Un Strop de Fericire, Laboratorul de Antreprenoriat – expozitie cu vanzare, dezbatere si consiliere pentru tinerii intreprinzatori, elevi sau studenti, Youth Hub AUSF – un centru de activitati pentru tinerii ploiesteni etc. Detalii despre aceste proiecte puteti gasi pe www.unstropdefericire.ro

Compania Coilprofil, prezenta pe piata din 2001, produce sisteme ptr invelitori metalice: tigla metalica, sistem pluvial, tabla cutata, panouri termoizolante etc. Compania se implica in dezvoltarea societatii civile prin sustirea unor activitati sportive, culturale si educative: evenimente culturale, competitii sportive de ciclism, baschet, construirea primului centru de cercetare a conditiilor de confort din Romania, proiect initiat si dezvoltat de un grup de studenti voluntari ao organizatiei EfdeN si multe alte proiecte. Mai multe detalii gasiti pe www.coilprofil.ro .

(223)

Impreuna dam mai departe stirile de bine!

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail
  1. Urzeala Ionut 26/10/2015, 13:00

    Bravo pentru initiativa…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.