Cinema City vă oferă 2 bilete la preţ de 1, de Halloween

Cinema City vă oferă 2 bilete la preţ de 1, de Halloween

Cinema City, liderul pieței din România și cel mai mare operator de cinematografe din Europa Centrală și de Sud Est, sărbătorește Halloween-ul cu o ofertă de groază: două bilete la film la preț de unul. Cei care cumpără un bilet la filmele “Carrie” și “Domnișoara Christina”, primesc al doilea bilet gratuit.Oferta este valabilă în locațiile Cinema City din întreaga țară, exclusiv pe data de 31 octombrie.

Amatorii de filme horror din toată țara vor putea vedea la Cinema City ecranizările a două povești de groază clasice: „Carrie” (2013), regizat de Kimberly Peirce, după romanul lui Stephen King și „Domnișoara Christina”, regizat de Alexandru Maftei, după o nuvelă de Mircea Eliade.

Carrie este povestea unei adolescente firave și lipsite de personalitate, care este ținută de mama sa departe de tentațiile lumii și care descoperă că timiditatea ei este datorată unor puteri telekinetice nebănuite. Suspansul și acțiunea filmului sunt completate de talentul actoricesc incontestabil al celebrei Julianne Moore și vor ține cu sufletul la gură orice fan al producțiilor horror.

Îndrăgiții actori Ioana Anastasia Anton, Maia Morgenstern și Tudor Istodor dau viață personajelor din perioada interbelică în una dintre cele mai așteptate producții românești ale sezonului. Tânărul pictor Egor se îndrăgostește în mod inexplicabil de portretul Domnișoarei Christina, ucisă în împrejurări neclare, readusă la viață chiar de către familia sa prin ritualuri oculte. Înșiruirea întâmplărilor estompează granița dintre vis și realitate, iar muzica și atmosfera de epocă nu îi vor dezamăgi pe iubitorii genului horror și fantasy.

 

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.