Cezar Ouatu și invitații săi ne aduc, la Casa Sindicatelor din Ploiești, CRĂCIUNUL REGAL!

Cezar Ouatu și invitații săi ne aduc, la Casa Sindicatelor din Ploiești, CRĂCIUNUL REGAL!

Sfârșitul de an vine cu surprize frumoase pentru prahoveni, mai ales pentru cei care iubesc muzica clasică. Și totul se va întâmpla într-o „casă nouă“, care-și va deschide porțile pentru un regal al partiturilor și al vocilor, așa cum se anunță cea de-a treia ediție a Concertului extraordinar “Crăciunul Regal˝. Dacă în anii trecuți, spectacolul a fost organizat la Sala Coloanelor a Palatului Culturii, respectiv Sala Europa a Palatului Administrativ Ploiești, anul acesta ¨Crăciunul Regal˝ va putea fi urmărit la Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploiești, care a trecut printr-o serie de lucrări de renovare și modernizare.

cezar-2Evenimentul glamour și unic în Prahova este bazat pe spectacolul vocal-instrumental oferit de Cezar Ouatu alături de Orchestra Filarmonicii „Paul Constantinescu“, Corala Danielescu și maestrul Andrei Tudor. Invitații speciali ai acestui eveniment vor fi trei voci fenomenale ale momentului de vârste diferite, descoperite de Cezar Ouatu, și cunoscute deja publlicului larg prin aparițiile TV: Briana Văduva (soprană de coloratură), Alis Făiniță (soprană), Maria Ilinca (voce pop) și pianistul, compozitorul de excepție, de origine suedeză, MATEI JULIEN .

Cele mai frumoase coloane sonore („Romeo și Julieta“, „Nașul“), colindele românești tradiționale, cântecele de Crăciun internaționale, precum și prelucrările din teme clasice se vor regăsi în aceeași seară, purtând spectatorii într-o frumoasă călătorie muzicală. Cei prezenți vor simți armonia și atmosfera magică a iubirii și a Crăciunului de la New York la Londra (Have yourself a Merry Little Christmas), de la Viena la Roma (Caruso, Nessun dorma), de la Paris (Cantique de Noel) la Barcelona (Feliz Navidad) și, bineînțeles, superbele colinde sacre (Ave Maria; O, ce veste minunata, La Betleem colo-n jos). Vor fi momente muzicale inedite și multe alte surprize!

Acest nou concept de concert de Crăciun îl are protagonist pe Cezar Ouatu, în calitate de producător muzical, regizor, pianist și interpret (contratenor, bariton, tenor), în compania maestrului Andrei Tudor, Orchestrei Filarmonicii, alcătuită din tineri instrumentiști de cel mai înalt nivel profesional, și a Coralei Danielescu, dirijată cu măiestrie de prof. Valetin Gruescu .

cezar-1Concertul ˝Crăciunul Regal˝ este un concert-eveniment muzical dorit și susținut de Cezar Ouatu în orașul său natal de care este foarte legat din punct de vedere cultural și social.
În acord cu eleganţa sălii și a concertului eveniment vor fi și automobilele oficiale ale evenimentului şi ţinutele invitaților la eveniment, organizatorii impunând ţinută obligatorie (black tie). La finalul concertului va avea loc un generos bufet-cocktail, o degustare de vinuri. Astfel, toți invitații vor avea posibilitatea să socializeze, să vizioneze expoziția de pictură regală ˝INIMA REGINEI˝, semnată Bogdan Mihai Radu și să achiziționeze, din foyerul Casei Sindicatelor, primul album pop-opera CEZAR ˝The Voice of Love˝.

Biletele pot fi găsite la Casa de bilete a Casei Sindicatelor Ploiești , pe www.startickets.ro, www.ticketstore.ro sau la nr. 0726 231 802. Costul unui tichet pentru locurile categoria 1 este de 90 RON, iar la cele din categoria 2 este de 60 RON.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.