Casa de Cultură a Studenților Ploiești organizează „Galele toamnei studențești”

           Anul universitar începe în forță, la Ploiești. În perioada 10-31 octombrie se desfășoară cea de-a patra ediție a „GALELOR TOAMNEI STUDENŢEŞTI – Tradiţie şi Cultură”. Prin organizarea acestui  eveniment, Universitatea Petrol-Gaze se alătură unei manifestări cu tradiție, “FESTIVALUL CULTURII ŞI ARTEI STUDENŢEŞTI”, ajuns la a XVI-a ediție.

Evenimentul este programat astfel:

10 OCTOMBRIE, ORA 18.00 – „Studenți la Ceas Aniversar” – Sala de spectacole a Casei de Cultură a Studenților Ploiești: spectacolul „Aventuri în croazieră”. Participă grupurile artistice „Atlantis”, „Academic Authentic”, „Moft”, „Steps”, „Fantasy Dance” și soliști vocali și instrumentali.

17 OCTOMBRIE, ORA 18.00 –  Sala de spectacole a Casei de Cultură a Studenților Ploiești – Spectacol folcloric “CÂNTEC, JOC ŞI VOIE BUNĂ” susţinut de ansambluri folclorice profesioniste şi de amatori.

24 OCTOMBRIE, ORA 18.00 – Sala de spectacole a Casei de Cultură a Studenților Ploiești – Spectacol de divertisment “STUDENŢIADA” susţinut de formaţiile artistice ale Casei de Cultură a Studenţilor Ploieşti ( “Academic Authentic”, “Atlantis”, “Steps”, “Fantasy Dance”, “Street Devils”, “Moft”, solişti vocali şi instrumentişti ).

31 OCTOMBRIE, ORA 18.00 – de spectacole a Casei de Cultură a Studenților Ploiești – media muzicală “HANGIŢA” de Carlo Goldoni, susţinut de ansamblul artistic “Academic Star”, regia Antoneta Trifu, coregrafia Marcela Ţimiraş, scenografia Ovidiu Pascal.

„GALELE TOAMNEI STUDENŢEŞTI” oferă studenților posibilitatea de a-și face cunoscute preocupările cultural-artistice și de a a-și îmbunătăți calități importante, precum interacțiunea cu publicul și atenția la detalii. De asemenea, publicul are ocazia de a participa la un eveniment artistic de calitate.

Surse: ziarulprahova.ro

goldfmromania.ro

adevarul.ro

Gheorghe Marian Neguțu

 

 

 

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.