Campania „Dializă în vacanţă” se derulează pa Valea Prahovei

Campania „Dializă în vacanţă” se derulează pa Valea Prahovei

IHS (International Healthcare Systems) lansează Campania “Dializa în vacanţă” pe Valea Prahovei, prin care pacienţii care suferă de insuficienţă renală cronicăse pot bucura de o vacanţă de iarnă în staţiunile din Breaza, Comarnic, Sinaia, Predeal, Azuga, alături de cei dragi, fără a avea grija tratamentului medical. Centrul de dializă IHS Buşteni aşteaptă pacienţii tratati prin dializă, care doresc să îşi petreacă Sărbătorile de iarnă la munte, într-un mediu plăcut şi primitor, în care tehnologia de ultimă generaţie este dublată de căldura umană a echipei de profesionişti. Performanţa echipei de îngrijiri se bazează nu doar pe înaltul profesionalism şi experienţa membrilor lor, ci şi pe împărtăşirea unor competenţe şi valori, precum comunicarea şi empatia. Acest lucru îi va ajuta pe pacienţi să uite de grija tratamentului şi să simtă cu adevarat bucuria unei vacanţe alături de cei dragi. IHS Buşteni este un centru inaugurat în anul 2011, în cadrul căruia au fost trataţi până în prezent un număr de peste 100 de pacienţi, atât din ţară, cât şi din străinătate. Centrul oferă condiţii de tratament la standarde internaţionale şi se adresează pacienţilor care fac, în mod obişnuit, dializă atât în centrele publice, cât şi în cele private. Tratamentul oferit în cadrul IHS Buşteni este gratuit pentru toţi pacienţii din România şi UE, IHS fiind în relaţie contractuală cu Casa Naţională de Asigurări de Sănătate. Pacienţii pot beneficia de tratament solicitând medicului curant din centrul de dializă o scrisoare medicală şi o adeziune pentru perioada în care doresc să fie în vacanţă.

Compania International Healthcare Systems (IHS) este membră a grupului de companii SofMedica care activează din 1994 în Sud-Estul Europei (România, Grecia, Bulgaria şi Cipru) exclusiv în domeniul medical, având o puternică orientare spre educaţie.

IHS activează de 8 ani în România, deţinând o reţea de 13 centre de nefrologie şi dializă în care sunt trataţi, prin profesionalismul celor 500 de specialişti în domeniu, un număr de peste 1.500 de pacienţi.

IHS a fost înfiinţată ca rezultat al parteneriatului dintre două companii cu tradiţie în domeniul dializei – Baxter SUA şi SofMedica România, răspunzând astfel necesităţii de preluare a managementului serviciilor medicale de dializă din România de către operatorii privaţi.

Dincolo de a opera conform celor mai înalte standarde și de a utiliza cele mai noi tehnologii, scopul IHS este de a oferi pacienţilor cu boală cronică de rinichi cele mai bune îngrijiri, încă din stadiile precoce de îmbolnăvire şi cele mai bune terapii de supleere renală disponibile în lume.

Centrul de dializă IHS Buşteni Adresa: Bd. Independenţei 65B, Buşteni, judeţul Prahova. E-mail:dializadevacanta_busteni@ihsromania.euTel: +40 244 24 75 45     Mobil: +40 725 151 773

 

sursa: http://ph-online.ro

Monica BOSTAN

(371)

Impreuna dam mai departe stirile de bine!

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.