Bursa „Mărţişorului”- o şansă pentru cei care îşi caută un loc de muncă

Bursa „Mărţişorului”- o şansă pentru cei care îşi caută un loc de muncă

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Prahova organizeaza in data de 25.02.2014 Bursa „Mărţişorului”.

Obiectivul principal al acestei masuri active il constituie cresterea gradului de ocupare pentru persoanele aflate in cautarea unui loc de munca, prin intalnirea directa a cererii cu oferta de locuri de munca, in conditiile unei concurente loiale si transparente, care sa permita realizarea unui echilibru intre acestea in timpul cel mai scurt.

Aceasta actiune reprezinta o oportunitate pentru toti solicitantii de locuri de munca interesati de a cunoaste mai bine piata muncii, ofertele de locuri de munca, pentru a putea astfel sa aleaga un loc de munca, conform pregatirii lor profesionale, sau in ultima instanta sa se (re) orienteze profesional spre ocupatii cu mai mari posibilitati de angajare pe termen mediu si lung.

Bursa ‘’Martisorului’’ va avea loc incepand cu ora 9.00 si se va desfasura in Foaierul Casei de Cultura a Sindicatelor din Ploiesti, b-l Republicii, nr.65.

Agentii economici interesati, pot confirma participarea pana pe data de 24.02.2014 si vor transmite oferta de locuri de munca la :

tel/fax : 0244/577.380,

e-mail : ajofm@ph.anofm.ro

sau

la sediul AJOFM Prahova din Ploiesti, str. Nicolae Iorga, nr. 1, etaj 1, biroul 26.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.