Bunătatea te face mai frumoasă! Donează și bucură-te de un super machiaj, marca Hollywood Experience Beauty!

Bunătatea te face mai frumoasă! Donează și bucură-te de un super machiaj, marca Hollywood Experience Beauty!

În prag de Crăciun, ai șansa de a te răsfăța, dar și de a face o faptă bună, în același timp. Tot ce trebuie să faci este să te programezi la o ședință de make-up, organizată, joi, 21 decembrie, de Hollywood Beauty Academy si Hollywood Experience Beauty Salon, între orele 15.00 – 20.00. Machiajul este gratuit, în baza unei donații care va fi de minimum 30 lei. 

Persoanele interesate își pot face o programare prealabilă, la 0721331660. Evenimentul este găzduit de către AFI Ploiești, la etajul 1, în fața magazinului H&M.

 

Banii vor ajunge la Maria Radea din Comarnic, a cărei casă a ars în urmă cu un an, iar aceasta împreună cu fiica ei, Cristina, și nepoata Rebeca, de numai patru anișori, au rămas fără nimic.

Află AICI toată povestea!

Până în prezent, din donațiile primite și acțiunile de strângere de fonduri organizate de Grupul de voluntariat „Pentru Tine!“, femeia a reușit să facă fundația și cam un metru de zid. Mai sunt multe de făcut, treaba merge greoi din cauza lipsei fondurilor, iar banii pe care Maria Radea îi câștigă ca femeie de serviciu la Primăria Comarnic și fiica ei ca barman-ospătar sunt insuficienți pentru materialele de construcție și acoperirea forței de muncă.

Prin urmare, orice ban care este direcționat către acest caz este binevenit în a o ajuta pe Rebeca, nepoata Mariei Radea, să crească ACASĂ. Momentan, nu au o casă și este pentru al doilea când Sărbătorile  sunt petrecute pe unde pot, numai „acasă“ nu!

Acțiunea Andreei Rădulescu, cel mai cunoscut make-up artist din județ, cea care creează fabuloasele măști de la emisiunile Antenei 1, va însemna o importantă „cărămidă“ la noua locuință.

Acțiunea umanitară, organizată de Andreea Rădulescu, Hollywood Beauty Academy si Hollywood Experience Beauty Salon, găzduită de AFI Palace Ploiești, se desfășoară în parteneriat cu Fundația Comunitară Prahova !

Fii și tu cel care faci o faptă bună, cu efecte pe termen lung!

Text: Liliana Maxim Minculescu

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.