avem o echipa de fotbal american in Scaieni

De curand, doi pasionati ai acestui sport, Marius Chivaran (presedinte) si Marian Bogdan (vicepresedinte), au fondat Asociatia Sportiva Prahova Thunder, devenind, astfel, cu acte in regula, prima echipa de fotbal american din judet. Chiar daca, in prezent, formatia este alcatuita, in principal, numai din prieteni si cunostinte din Scaeni, fondatorii echipei isi doresc sa-si largeasca aria de desfasurare in tot judetul si sa construiasca o grupare profesionista, care sa atinga performante demne de remarcat.
„Urmaream fotbal american inca de prin 2001. Insa, ideea de a fonda o echipa in Prahova ne-a venit in 2010. Am reusit sa atragem cativa prieteni care au aceeasi pasiune si am inceput sa ne antrenam. Am participat la un campionat de flag football, sport non-contact, pe care l-am castigat. De anul acesta, insa, am trecut la fotbalul de contact. In prezent, ne desfasuram activitatea pe fostul teren al echipei de fotbal din Scaeni, avand cate un antrenament saptamanal”, ne-a declarat Marius Chivaran.

De asemenea, despre ceea ce inseamna fotbalul american pentru el, acesta a adaugat: „Daca ajungi sa intelegi acest sport, vei descoperi cat de minunat este. Pentru a-l practica ai nevoie de curaj, perseverenta, spirit de sacrificiu si, mai presus de orice, sa rezisti la presiune”.

detalii: ph-online.ro

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.