Active Citizens for Tomorrow – ACT

Active Citizens for Tomorrow – ACT
TogetherAsociaţia Together România anunţă lansarea proiectului „CETATENI ACTIVI PENTRU VIITOR” (Active Citizens for Tomorrow – ACT) finanţat de către Fundaţia Europeana pentru Tineret (European Youth Foundation – EYF) cu un buget total de 7.500 euro.
 
Pe parcursul acestui proiect de 5 luni (15 Noiembrie 2015 – 15 Mai 2016), dorim să aducem impreuna 80 de tineri din Câmpina și din împrejurimi, în activități comune și prin acestea sa motivam si alți tineri să devină lideri și cetățeni activi; activismul tinerilor va fi principalul instrument in desfasurarea sesiuni de formare despre leadership / cetățenia activă și la final organizarea a 3 campanii despre drepturi și obligații ca cetățean european, excluziunea sociale și violența domestica. Sesiunea de formare va fi organizata in 5 perioade diferite in perioada ianuarie – februarie 2016 pentru a da ocazia cat mai multor tineri din comunitate sa poata participa. Cursul  este gratuit si se desfasoara in incinta Caminelor Petrol CampinaStrada N. Balcescu nr. 45.
 
Cei mai activi dintre participanti vor fi implicati in proiectele europene ale asociatiei, acestia avand posibilitatea sa participe in alte tari la schimburi de experienta, seminaree, cursuri de formare si alte genuri de proiecte dedicate tinerilor.
 
Grupul tinta este reprezentat de tineri cu vârsta cuprinsa intre 16 – 30 de ani, elevi, studenţi sau tineri fără ocupaţie, tineri cu oportunităţi reduse din Câmpina / localităţi si sate limitrofe.
 
Pentru mai multe informatii cu privire la proiect sau la cursuri, va rugam vizitati site-ulwww.info4act.wordpress.com.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.