Ziua Inimii, marcată în avans, la Ploiești, prin activități sportive

ziua-nationala-a-inimii-794x517Demonstrații sportive, un cros pentru alergători de toate vârstele si  multă bună dispoziție. Acestea sunt doar câteva dintre surprizele  pregătite de Clubul Rotary din Ploiești pentru a marca Ziua Mondială a  Inimii.
Sărbătorită anual pe 29 septembrie, Ziua Inimii va fi celebrată în avans la Ploiești, duminică, 25 septembrie, printr-o acțiune menită să  încurajeze cât mai mulți locuitori ai orașului, indiferent de vârstă, să  facă mişcare, ca mijloc de prevenţie a bolilor cardiovasculare.

“Sperăm ca un număr mare de ploieșteni să ni se alăture în acest demers  de a face mișcare în aer liber și de a promova astfel beneficiile unui stil de viață sănătos, care să prevină bolile cardio-vasculare, ce au o  incidență îngrijorător de mare printre români”, a declarat Irinel Lazăr, președintele Rotary Ploiești.

Acțiunea organizată de rotarienii ploieșteni va avea loc în parcul de la
Sala Sporturilor, între orele 10.00 si 12.00, la eveniment fiind  așteptați să participe toți cei interesați de propria sănătate și care  vor să transmită mesajul că exercițiile fizice contribuie la prevenirea  a numeroase afecțiuni.
Potrivit organizatorilor, printre participanții așteptați duminică, la  ora 10, în fața Sălii Sporturilor, se vor afla și sportivi de marcă ai  orașului, adevărate exemple pentru noi toți, iar reprezentanții clubului
Dacia Martial Arts le vor da ocazia tuturor celor prezenți să asiste la  o demonstrație-spectacol.

(74)

Impreuna dam mai departe stirile de bine!

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail
  1. Care inima cea plină da poluare de la rafinariile de prin preajma Ploiestului? Deschid dimineata geamul sa aerisesc si inhalez petrol.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.