Zilele carierei pentru studenti si absolventi de studii superioare vor avea loc la Ploiesti

Zilele carierei pentru studenti si absolventi de studii superioare vor avea loc la Ploiesti

JCI Prahova în parteneriat cu Ploieşti Shopping City organizează cea de-a doua ediţie a evenimentului de carierăZilele Carierei”, dedicat studenţilor şi absolvenţilor de studii superioare cu până la 5 ani de experienţă profesională.

Evenimentul va avea loc în perioada 17 – 19 octombrie, între orele 10:00 şi 21:00 la Ploieşti Shopping City (în zona scărilor rulante) şi va aduce în atenţia participanţilor companii importante şi ONG-uri de renume din Prahova.

Programul evenimentului se va derula după cum urmează: vineri, 17 octombrie zi dedicată  interacţiunii cu ONG-urile prahovene care recrutează voluntari iar sâmbătă, 18 octombrie și duminică, 19 octombrie  vor fi zile de interacţiune cu unii din cei mai importanți angajatori din județ.

Scopul evenimentului este acela de a răspunde cât mai bine nevoilor de recrutare ale companiilor cu operaţiuni în judeţul Prahova. În plus, dorim să oferim şanse în dezvoltarea profesională a tinerilor absolvenţi de studii superioare şi studenţilor din acest judeţ.

Vizitatorii vor putea beneficia gratuit și de sesiuni scurte de consiliere în carieră, oferite de specialiști în dezvoltare profesională.

Companiile participante la eveniment vor fi: Yazaki, Decathlon, P&G Urlaţi, Cameron, Manpower,Webhelp-Ploieşti, PentruCarieră.ro, Generali Asigurări, Atelierele Ilbah, Agenția Professional, iar din cadrul        ONG-urilor vor fi prezente: Asociaţia Tinerii Voluntari, Asociația pentru Inițiativă și Dezvoltare Continuă, Fundaţia Comunitară Prahova, Asociația pentru Educație Non-formală, Organizaţia Studenţilor din Universitatea Petrol – Gaze din Ploieşti, Asociaţia 4Young, Asociația Spirala Cunoaşterii, Sigur.info.

Detaliile complete despre eveniment pot fi găsite pe site-ul zilelecarierei.jciprahova.ro.

JCI Prahova este o organizație non-profit adresată tinerilor antreprenori, lideri și profesioniști din Prahova, cu vârste cuprinse între 18 și 40 de ani. Suntem o organizație afiliată la Federatia JCI Romania.

 

Junior Chamber International este una dintre cele mai importante ONG-uri din lume, având peste 115 organizaţii naţionale afiliate, cu peste 200.000 de membri, cu filiale în peste 6.000 de comunităţi locale de pe tot globul.  Fiecare membru JCI împărtăşeşte convingerea potrivit căreia, pentru a aduce o schimbare pozitivă pe termen lung, trebuie să devenim noi înşine mai buni. Căutam soluţii pentru problemele din comunităţile noastre, croite pe baza caracteristicilor acestora, pentru a construi o lume mai bună şi creând astfel impact global.

Date de contact:

JCI Prahova

E-mail: contact@jciprahova.ro

Website: http://www.jciprahova.ro/

Persoana de contact:

Claudia Iordache- Vicepreşedinte Resurse Umane

Tel:0729 212 699

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.