Zeci de vârstnici câmpineni s-au distrat pe cinste la Revelionul pensionarilor!

Zeci de vârstnici câmpineni s-au distrat pe cinste la Revelionul pensionarilor!

Ce vine după Revelion? Un alt Revelion! Cel puțin, acest răspuns este valabil pentru zeci de pensionari câmpineni care au petrecut de pomină în acest week-end. După ce au trecut în noul an alături de familie, aproape 50 de membri ai Asociației Pensionarilor Câmpina au hotărât că trebuie să aibă și un Revelion al lor. Zis și făcut! Atât doamnele, cât și domnii s-au pus „la patru ace“, iar sâmbătă după-amiaza s-au întâlnit la „Povestea Ceaunului“, unde s-au bucurat de un meniu tradițional și muzică de petrecere live.

După ce au prins un pic de curaj cu un pahar de vin, pensionarii au încis niște hore ca-n tinerețe. Glumele, amintirile pline de haz au completat atmosfera. Bineînțeles că n-au uitat și de noua tehnologie, motiv pentru care paginile de facebook ale acestor membri s-au umplut, sâmbătă seara, cu imagini sau filmulețe din timpul chefului.

Pentru câmpinenii din Asociația Pensionarilor este al doilea Revelion petrecut în acest cadru. Pe lângă distracție, gânduri de sănătate și speranța unei perioade mai bune, membrii filialei vin, la acest început de an, și cu o serie de schimbări și planuri și în cadrul Asociației.

„Avem un comitet de coordonare nou, menit să colaboreze mult mai bine cu membrii Asociației. Decizia a fost luată împreună cu Sofia Cioc, președintele pensionarilor prahoveni, și aprobată de cei prezenți la ședința anuală. A fost nevoie de această schimbare în structura de conducere din cauză că unii dintre foștii membri ai Asociației nu au înțeles că în acest cadru avem în vedere armonia, buna-dispoziție, lucrurile constructive, și nicidecum starea conflictuală.  Mariana Dima, Ioana Nițu, Gabriela Melinte, Dumitru Stoian și subsemnata, Alexandrina Minculescu, venim cu o agendă plină pentru pensionarii din Câmpina. Este una în care avem în vedere atât sănătatea membrilor filialei, prin analizele gratuite pe care le negociem an de an, excursii la prețuri foarte bune pe care le vom organiza atât în țară, cât și în străinătate, dar și evenimente socio-culturale care să ne scoată din case și în care să ne bucurăm de această perioadă a vieții, așa cum o facem și în cadrul acestui Revelion“, ne-a spus Alexandrina Minculescu, președintele Asociației Pensionarilor Câmpina.

Filiala numără, în prezent, peste 150 de membri, însă ușile acesteia rămân deschise tuturor celor care doresc să se înscrie. O pot face atât vârstnicii din Câmpina, cât și cei din comunele învecinate în baza unui talon de pensie, a datelor din buletin și a unei cotizații de 5 lei/an.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.