Voluntari pentru Poliţia locală din Ploieşti

Voluntari pentru Poliţia locală din Ploieşti

Zilele trecute, directorul Poliţiei Locale Ploieşti, Cristi Toader, a înmânat 61 de legitimaţii de voluntar persoanelor care vor desfăşura activităţi comune cu poliţiştii locali, care au drept scop prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, păstrarea unui climat de ordine şi linişte publică.

Aceştia au semnat un contract de voluntariat, valabil până la sfârşitul anului, în care sunt menţionate drepturile şi obligaţiile ambelor părţi. Alături de alţi 40 de voluntari, care au această calitate de la jumătatea anului trecut, au fost instruiţi cu privire la aspectele generale şi specifice acţiunilor ce vor fi întreprinse de comun acord.

De asemenea, în momentul în care vor observa, în timpul deplasărilor, fapte cu caracter contravenţional, voluntarii  vor lua legătura cu echipajele Poliţiei Locale Ploieşti aflate în patrulare sau vor anunţa dispeceratul instituţiei la numărul de telefon 0244 954.

Voluntarii au obligaţia de a păstra confidenţialitatea datelor, de a transmite informaţii clare şi precise, cu respectarea ariei de competenţe a Poliţiei Locale Ploieşti.

Colaborarea dintre Poliţia Locală Ploieşti şi persoanele care desfăşoară activităţi de voluntariat se doreşte a fi una benefică pentru comunitatea locală, pentru respectarea normelor de convieţuire socială.

sursa: polocploiesti.ro

Monica BOSTAN

 

(259)

Impreuna dam mai departe stirile de bine!

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.