Viscolul poate să înceapă, edilii ploieşteni au "temele făcute"

Primăria ploieşteană a luat foarte în serios avertizarea de cod galben cu precipitaţii sub formă de ninsoare, intensificări ale vântului, viscol şi polei, emisă de meteorologi pentru zona Munteniei şi s-a asigurat că operatorul de salubritate are toate utilajele necesare pentru a interveni la timp şi cât mai eficient. Astfel ROSAL-firma de salubritate care deserveşte orasul- anunţă că are pregătite să acţioneze  35 de utilaje: 16 sărăriţe, 6 stropitori, 3 sărăriţe pentru trotuare, 6 incărcătoare frontale şi 4 utilaje pe care pot fi montate sărăriţe sau stropitori. In depozitele operatorului de la Ploieşti se mai găsesc 850 de tone sare, 2000 de tone nisip. 160 de tone clorură de magneziu şi 250 tone clorură de calciu.

De asemenea, SC Servicii Gospodărire Urbană SRL are şi ea pregătite 2 utilaje cu lamă, 3 încărcătoare, 1 buldo-excavator şi 1 tractor cu lamă.

Totodată la RATP sunt pregătite  de intervenţie, imediat ce situaţia o va cere, 1 buldo-excavator, 1 autocamion „Tatra” cu lamă şi 2 remorchere cu lamă relatează site-ul www.ploiesti.ro

Cristi Marin

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.