„Unsprezece paşi”

„Unsprezece paşi”

 

Prin bunăvoinţa Bibliotecii Judeţene “Nicolae Iorga” şi a directorului Nicolae Boaru, vă prezentăm în fiecare zi, recenzia unei cărţi. Astăzi “ Unsprezece paşi ”, de Tiberiu Ioan Popescu.

Lectură plăcută!

Monica BOSTAN

 

Editura Vremea

„Cel mai frumos dar în viaţa unui om este iubirea, cel mai urât sentiment este suspiciunea – prezintă editura această carte. David, un copywriter celebru, plictisit de viaţa sa monotonă cade în păcatul curiozităţii şi se lasă pe mâna destinului. Obsedat de femei blonde şi politică, bărbatul apelează la tertipuri periculoase pentru a câştiga încrederea prietenilor. David reprezintă tipologia perfectă a societăţii moderne. Prins în vârtejul vieţii obişnuite, bărbatul modern nu mai consideră iubirea un lucru primordial. Monotonia îl orbeşte. Într-un final, exact acest sentiment îl va izbăvi.”

Tiberiu Ioan Popescu este căsătorit şi are 33 de ani. Este licenţiat în filosofie şi lucrează de 9 ani în televiziune. Prin această carte de debut, autorul se revoltă în faţa neseriozităţii relaţiilor moderne. Soluţia nu constă în inhibare, ci în eliberarea tuturor prejudecăţilor.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.