Un nou fond pentru finantarea proiectelor tinerilor se va infiinta in Ploiesti

Consiliul Judetean al Elevilor (C.J.E.) impreuna cu partenerii: Grupul de Initiativa pentru Fundatia Comunitara Prahova si Inspectoratul Scolar Judetean, organizeaza miercuri 28 noiembrie, incepand cu ora 17:30, in Club PUFF din Ploiesti, evenimentul filantropic „PARTY V.I.S.”.

Consiliul Judetean al Elevilor (C.J.E.) isi propune ca prin sumele stranse sa participe la constituirea  „Fondului  Voluntariat – Implicare – Sustenabilitate V.I.S.- C.J.E.” administrat de catre Fundatia Comunitara Prahova, fond prin care vor fi finantate proiecte ale liceelor din judetul Prahova.

Evenimentul „PARTY V.I.S.”  urmareste, in aceeasi masura, promovarea elevilor talentati din judet, prin organizarea unui concurs de talente. Juriul, alcatuit din reprezentantii partenerilor, va desemna trei castigatori, urmand ca cei peste patru sute de elevi asteptati sa  voteze castigatorul premiului pentru popularitate.

Actiunea se incadreaza in seria activitatilor de implicare a liceenilor in dezvoltarea comunitatii si urmareste cresterea capacitatii de initiativa si actiune in randurile adolescentilor.

Demersul grupului de initiativa pentru infiintarea Fundatiei Comunitare Prahova (http://fundatiacomunitaraprahova.ro/ ) se inscrie in Programul National pentru infiintarea Fundatiilor Comunitare in Romania (http://fundatiicomunitare.ro/continut/ ), initiat in Romania de Asociatia pentru Relatii Comunitare (http://arcromania.ro/content/ ) in parteneriat cu Fundatia PACT (http://fundatiapact.ro/ ) si cu Fundatia pentru Parteneriat (http://www.repf.ro/ ), finantat de Fundatia Charles Stewart Mott (http://www.mott.org/ ), Central and Eastern European Trust (http://www.ceetrust.org/ ) si Fundatia Romano-Americana (http://www.rafonline.org/ ).

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.