Ultima saptamana in care te poti inscrie la Career Innovation Week!

Ultima saptamana in care te poti inscrie la Career Innovation Week!

Ultima saptamana in care te poti inscrie la !

Intra pe www.hipo.ro pana pe 8 noiembrie si aplica la cel mai important eveniment de cariera si inovatie din aceasta toamna.
Bucuresti, 31 octombrie 2013
In perioada 13-16 noiembrie, la Hotel Caro din Bucuresti, are loc cea de a 3-a editie a proiectului de cariera si inovatie pentru tinerii talentati din Romania, . La editia din aceasta toamna estimam ca se vor inscrie peste 2 000 de studenti, absolventi si masteranzi. Dintre acestia vor fi selectati 800 de finalisti pentru zilele proiectului.
“In urma centralizarii informatiilor primite la editiile anterioare Career Innovation Week, a reiesit faptul ca aproximativ 40% dintre cei care au participat intr-una din zilele evenimentului au fost selectati pentru programele de internship sau management trainee deschise de companiile participante si ulterior angajati in cadrul companiei respective” – Andreea Balaci, Project Manager, Career Innovation Week.

Evenimentul Career Innovation Week este structurat in 4 zile, fiecare zi fiind dedicata unui domeniul de activitate si cuprinzand o serie de workshop-uri, studii de caz, sesiuni de discutii si interviuri de 15 minute cu reprezentantii unora dintre cele mai bine cotate companii de pe piata:

Workshop-urile sustinute de reprezentantii companiilor: BRD Groupe Société Générale si HP

Internship & career opportunities

Solution provider corner EBS & Interviews BRD Groupe Société Générale

Innovation Keynote – CFA Society

Steps to become a CFO – The Academy at PwC

The power of online banking & financial systems – Ioana Guiman, Allevo

Workshop-urile sustinute de reprezentantii companiilor: Orange si L’Oréal Romania

Meet Gerard Chandran, Managing Director – Mondelēz Romania

Curs de initiere in Marketing – Ursus Breweries

Innovation Keynote – Coca-Cola HBC

“Emerging types of Marketing” – Saatchi&Saatchi

“Using gamification to do stuff” – Carnation Group

Roundtables – „Do you have what it takes to be an Innovator?”

3. –Sambata, 16 noiembrie, cei selectati vor putea aplica pentru oportunitatile de cariera oferite de Groupama Asigurari, Phi Partners, Endava si IBM si vor putea participa la:

Workshop-urile sustinute de reprezentantii companiilor: IBM si Phi Partners

Business Game – Groupama Asigurari

4. – Miercuri, 20 noiembrie (Ploiesti) tinerii vor afla ce inseamna viitorul pentru cariera lor si care sunt tehnologiile de ultima generatie alaturi de reprezentantii Coca-Cola HBC.

Totodata, in zilele dedicate domeniilor Sales & Marketing si IT & Telecom, participantii Career Innovation Week sunt asteptati in zona de Innovatie pentru a testa imprimanta 3D de la CEES, Samsung si Wavics.

Proiectul Career Innovation Week este adresat studentilor si masteranzilor cu rezultate academice deosebite, implicati in activitati extracurriculare, membri in organizatii studentesti si persoane cu experienta internationala. Pentru editia din acest an estimam ca se vor inscrie peste 2 000 de tineri, dintre care vor fi selectati cate 200 de finalisti pentru fiecare zi a evenimentului. Editia din 2012 a evenimentului a reunit tineri interesati de domeniile Finance & Banking (33%), Sales & Marketing (29%), IT & Telecom (19%), Research & Engineering (19%).

Inscrierile pentru Career Innovation Week se pot face pe www.hipo.ro, la sectiunea Career Innovation Week. Tinerii interesati trebuie sa selecteze ziua in care vor sa fie prezenti si sa completeze formularul de aplicare.

Printre companiile prezente in cadrul editiei din acest an Career Innovation Week amintim: IBM, Phi Partners, HP, BRD – Groupe Société Générale, Endava, Mondelēz Romania, Groupama Asigurari, L’Oréal Romania, Unilever, Ursus Breweries, Coca-Cola HBC, Google, Saatchi & Saatchi, Storience, Infinit Solutions, Brandfusion, The Academy at PwC.

Testimoniale din partea companiilor participante la editia Career Innovation Week 2012 pot fi vizualizate accesand link-ul urmator: http://www.hipo.ro/locuri-de-munca/careerinnovationweek/sectiune/11

 Despre Catalyst Solutions

Catalyst Solutions este o campanie de consultanta in domeniul resurselor umane, specializata in dezvoltarea de solutii pentru identificarea si selectia candidatilor potriviti cu nevoile partenerilor. Catalyst Solutions sustine companiile in construirea unui brand de angajator puternic prin dezvoltarea de canale de recrutare si employer branding pentru companiile care vizeaza candidati cu studii superioare.

Avand o experienta de 7 ani in dezvoltarea de instrumente pentru recrutare si employer branding, Catalyst Solutions adauga valoare clientilor si candidatilor cu fiecare dintre proiectele: Angajatori de TOP (cel mai mare targ de cariera) Top Talents Romania (proiect ce identifica in fiecare an cei mai valorosi 300 de tineri absolventi la nivel national) Career Innovation Week (identifica tineri cu rezultate remarcabile si urmareste sa le ofere atat oportunitati de cariera cat si de dezvoltare), Consulting Days (cuprinde o serie de conferinte dedicate celor interesati de domeniul consultantei), Ghidul Angajatorilor (publicatie de cariera adresata studentilor si masteranzilor din domeniile economic si tehnic), Targuri de joburi online si portalul de cariera Hipo.ro

 

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail
  1. Felicitari pentru companiile care promoveaza tinerele talente!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.