Turneul International de Gimnastica Ritmica „Spring Cup” la Ploiesti

Primaria municipiului Ploiesti, prin Clubul Sportiv Municipal, in parteneriat cu Federatia Romana de Gimnastica Ritmica organizează Turneul International de Gimnastica Ritmica „Spring Cup” in perioada 10 – 12 mai 2013.

Evenimentul este  înscris în Calendarul Federatiei Internationale de Gimnastica.

Clubul Sportiv Municipal este primul club din România care a acreditat la Forul international de specialitate turneul international de gimnastică ritmică pe care îl organizează.  Licenţa obţinută de CSM Ploieşti pentru “Spring Cup” reprezintă pentru participanţi o garanţie a organizării şi derulării competiţiei în conformitate cu regulamentul tehnic internaţional în domeniu, unanim acceptat de Federaţiile Internaţionale afiliate la FIG.

La competitie s-au inscris 13 tari de pe 4 continente: Australia, Brazilia, Bulgaria, Cipru, Danemarca, Israel, Italia, Japonia, Kazahstan, Moldova, Serbia, Ucraina si, bineinteles, Romania, prezenta cu echipe din 9 orase: Arad, Baia-Mare, Bistrita, Brasov, Bucuresti, Constanta, Resita, Targu-Mures si Ploiesti.

Clubul Sportiv Municipal Ploieşti a înscris în concurs 3 gimnaste la categoriile Children (9-10 ani) – Denisa Stoian si Pre-Juniors (11-12 ani): Cesima Nechifor şi Livia Harcan, componente ale Lotului National de Junioare al Romaniei.

Ajuns la a cincea ediţie, turneul  „Spring Cup”  aseaza Ploiestiul în prima linie a oraşelor importante care susţin sportul de performanţă: Kiev (Ucraina), Calais si Corbeil-Essones (Franta), Pesaro (Italia), Portimao (Portugalia), Sofia (Bulgaria), Moscova (Rusia), Minsk (Bielorusia), Tokio (Japonia).

Mai multe detalii la adresa: www.frgr.ro

sursa: SERVICIUL RELATII PUBLICE PLOIESTI

 

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.