Trasee culturale, organizate de Muzeul Judetean de Istorie si Arheologie Prahova

Trasee culturale, organizate de Muzeul Judetean de Istorie si Arheologie Prahova

Muzeul Judetean de Istorie si Arheologie Prahova organizeaza, incepand din 18.08.2014, la solicitarea publicului, interesat de valorificarea culturala/istorica/muzeala a bogatului patrimoniu detinut de judetul Prahova, potrivit unui comunicat de presa al institutiei de cultura, circuite muzeale la sectiile sale din judet pe traseele:

–                           Muzeul Memorial „Constantin si Ion Stere” – comuna Bucov, Muzeul „Crama 1777” – comuna Valea Calugareasca, Muzeul „Conacul Bellu” Urlati si „Foisorul Bellu” Urlati

–                           Muzeul Memorial „Constantin si Ion Stere” – comuna Bucov, Complexul muzeal Valenii de Munte – Muzeul Memorial „Nicolae Iorga”, Muzeul de Etnografie al Vaii Teleajenului, Muzeul de Arta religioasa

–                           Muzeul „Casa Domneasca” Brebu, Muzeul Memorial „Cezar Petrescu”- Busteni – Busteni

Durata unui circuit/traseu muzeal – orele 8.00-18.00, in zilele de marti – vineri, traseul si ziua stabilindu-se la alegerea a minim 7/ maxim 16 solicitanti, iar transportul este asigurat de institutie; plecarea/revenirea dela/la sediul Muzeului Judetean de Istorie si Arheologie Prahova din Ploiesti, str. Toma Caragiu, nr. 10. Intrarea in muzee este gratuita.

Pretul este de 25 lei/solicitant/traseu, iar inscrierile se fac la tel. 0244 514 437, 0244 522 656 sau 0785 074 158, în fiecare zi de luni a săptămânii pentru care se face înscrierea.

Monica BOSTAN

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.