Tinerii creativi vor invața sa-si administreze proiectele

Creativitate, talent, maiestrie. Cum se pot transforma acestea in prosperitate? Cum devin ideile proprietate intelectuala? Industriile creative si antreprenorii in acest sector economic reprezinta unul dintre raspunsuri. Zona economica cu potențial urias, ce include artele, advertisingul, designul, filmul, muzica, publishing-ul si alte cateva domenii bazate pe creativitate, are nevoie de tineri antreprenori.

In perioada 20 – 22 iunie 2012, cei interesați se pot inscrie la prima sesiune de cursuri din cadrul proiectului “Promovarea Antreprenoriatului in Domeniul Industriilor Creative”. Principalele tinte ale proiectului sunt transformarea creativitatii si a oportunitatilor din mediul economic in afaceri sustenabile si promovarea omogenitații acestui sector economic emergent.

Cursurile se vor finaliza cu o serie de cunostinte esențiale si cu un business plan adaptat breslei creative, elaborat impreuna cu trainerii programului. La finalul celor 3 zile intensive, cursantii vor obtine si o diploma de participare acreditata CNFPA. Formularul de inscriere se afla pe site-ul proiectului, la adresaindcreative.postprivatizare.ro/trainingPerioada de inscrieri este 11 – 18 iunie, iar cursurile se desfasoara in Bucuresti, la sediul Fundatiei Post-Privatizare din Calea Plevnei 46-48, etajul 1. Participarea este gratuita.

Capacitatea de a tranforma o idee buna in proiect sustenabil sau in business de succes se invața, iar primul pas este o motivația personala puternica. Cursurile se adreseaza asadar celor care doresc sa inițieze o afacere in industriile creative, fie ca lucreaza, studiaza sau isi demonstreaza interesul profesional in domeniu.

Locurile sunt limitate, insa persoanele care nu se vor numara printre cei 20 de participanti la sesiunea din 20 – 22 iunie si doresc sa participe la urmatoarele sesiuni de cursuri, se pot inscrie pe site. Cursurile vor fi reluate in Bucuresti si in alte cateva orase din tara incepand din toamna lui 2012.

Proiectul este realizat printr-un parteneriat intre Fundatia Post-Privatizare, Asociatia ORICUM, GEA Strategy & Consulting, Centrul de Cercetare si Consultanța in Domeniul Culturii, M&C Strategy Development, Universitatea Bucuresti si Universitatea de Arte “George Enescu” din Iasi. Proiectul „Promovarea Antreprenoriatului in Domeniul Industriilor Creative” este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 “Investeste in oameni!”

 

Detalii: indcreative.postprivatizare.ro.

 

 

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.