Tineri Antreprenori de Succes

O noua sesiune de inscrieri in proiectul Tineri antreprenori de succes are loc in luna mai.
Formularul de inscriere poate fi accesat la linkul: http://www.tas.untsr.ro/chestionar-tas
Proiectul Tineri Antreprenori de Succes este o oportunitate pentru tinerii care au o idee de afacere prin acordarea de training, consiliere și 5 premii de 10.000 lei pentru Regiunea Sud Muntenia, prin unul dintre centrele de informare regionale aflate la Universitatea de Petrol si Gaze Ploiesti.

In urma completarii chestionarului se va face o selectie a celor mai bune punctaje obtinute, iar cei selectati vor avea parte de training de specialitate pe teme precum inițierea afacerii, marketing, management financiar, management de proiect și managementul resurselor umane.
În cadrul Centrului de informare de la Universitatea de Petrol și Gaze participanții vor beneficia de consiliere pe teme ce țin de dezvoltarea afacerii și vor avea acces la o serie de resurse relevante pentru aria lor de interese.

Detalii de contact:
www.antreprenoridesucces.ro
www.facebook.com/TineriAntreprenoriPloiesti
antreprenoriatploiesti@gmail.com

Tineri Antreprenori de Succes este un proiect ce se desfășoară la nivel național prin centre regionale de informare așa cum este și cel de la Universitatea de Petrol și Gaze.
Proiectul este suținut din fonduri structurale, prin Ministerul Educației, Cercetarii, Tineretului și Sportului, alături de partenerii săi: Junior Chamber International Romania, Extreme Training și Uniunea Națională a Tuturor Studenților din România.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.