Termenul de inscriere in concursul Orasul Reciclarii 2015 a fost prelungit

Termenul de  inscriere in concursul  Orasul Reciclarii 2015 a fost prelungit

Primaria Municipiului Ploiesti și Regia Autonomă de Servicii Publice Ploiesti anunţă prelungirea termenului de înscriere pentru unitățile de învățământ la concursul  interșcolar „Școala Reciclării – prezent si viitor verde”, până la data de 13 februarie a.c..

În cadrul competitiei, fiecare participant va fi informat asupra modului de colectare selectivă a deșeurilor, transportul și valorificarea acestora. Obiectivul principal al concursului este formarea unei atitudini responsabile pentru protejarea mediului înconjurător.

Înscrierea unităților de învățământ la concurs se poate efectua până la data de 13 februarie 2015 printr-o adresă transmisă în atenția  Regiei  Autonome de Servicii Publice (RASP) Ploiești (fax 0244513670 sau e-mail: protectiamediului@rasp.ro ).

Lista unităților de învățământ participante va fi publicată pe www.rasp.ro  si www.ploiesti.ro . Cele mai harnice școli vor beneficia de premii la finalizarea concursului. Mai multe informații pot fi solicitate direct Biroului Protecția Mediului din cadrul RASP Ploiesti (tel: 0244-541071 int. 114, fax: 0244-513670, e-mail: protectiamediului@rasp.ro ).

Regulamentul competiției este disponibil la următoarea adresă de internet: http://www.ploiesti.ro/Sc%20Reciclarii%202015%20-%20regulament%20concurs%20scoli.pdf .

Reamintim că Municipiul Ploiești participă la competiția Orașul Reciclării 2015.

sursa: comunicat de presa

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.