Te așteptăm la Cercul faptelor bune!

Te invităm la un eveniment unic în județul nostru, „Cercul Faptelor Bune” aflat la cea de-a XV-a ediție, miercuri, 24 mai, ora 17.30, găzduit cu generozitate de Schnitzel Haus – „Your Events” Păulești.

Aflat la cea de-a XV-a ediție,  ne-am ajustat numele în „Cercul Faptelor Bune” pentru a transmite mai bine mesajul celui mai frumos eveniment filantropic din județul nostru!
„Cercul Faptelor Bune” rămâne Arena Leilor pentru ONG-uri și donatori, oferă persoanelor care doresc să ajute oportunitatea de a se implica împreună!Oferă 2 ore din timpul tău pentru a fi alături de oameni cărora le pasă, care cunosc și susțin cauzele locale. 
Majoritatea dintre noi venim după orele de lucru, de aceea ținuta este business casual. Participarea este gratuită. Poți veni împreună cu prietenii care vor să ajute, dar poate nu au știut în cine să aibă încredere sau poate nu au avut timp să se implice mai mult.

Donația nu este obligatorie, poți susține cauzele cu care rezonați cu suma pe care o considerați necesară!

În deschidere ne vom bucura de un moment artistic deosebit, la final sărbătorim cu tombola, iar pe parcursul evenimentului vom descoperi poveștile cauzelor din comunitate, ale ambasadorilor și oamenilor care îi susțin.
 
AGENDA EVENIMENTULUI
 
17.30 – 18.00 Primirea invitaților
18.00 – 18.20 Deschidere eveniment
18.10 – 18.20 Moment artistic (Nico – Nicoleta Matei)
18.20 – 18.30 Prezentare proiect ediția XIV-a
18.30 – 18.35 Discurs „De ce donez?”
18.35 – 19.05 Prezentări proiecte
19.05 – 19.50 Donații live
19.50 – 20.30 Tombolă și socializare
 
Moderator: Claudius Dociu
Descoperă cele trei cauze care au nevoie de suportul nostru!
 


3 recitaluri de muzica de camera susținute de 12 tineri muzicieni vor avea loc în Ploiești, mulțumită proiectului “Anima” susținut de Asociația Sync în cadrul Cercului Faptelor Bune, ediția a XV-a. 
Din ce în ce mai puțini tineri aleg acest domeniu și foarte mulți se reorientează pe parcurs spre un altul. Motivele sunt numeroase: lipsa instrumentelor muzicale, extrem de costisitoare, lipsa partiturilor, lipsa oportunităților de exprimare artistică (recitaluri, concerte), precum și lipsa posturilor vacante în cadrul orchestrelor profesioniste din țară. Asociația Sync își dorește să sprijine tinerii interpreți de muzică clasică aflați la început de drum, oferindu-le oportunitatea de a-și demonstra talentul și măiestria în fața publicului.

Cele 3 recitaluri vor fi susținute și în aer liber și vor avea tematici și decoruri inedite pentru ca publicul să aibă parte de o experiență unică, atât muzicală, cât și vizuală.

“Prin intermediul proiectului ne propunem să punem bazele unei comunități de tineri muzicieni de valoare. Ne dorim să construim o platformă de exprimare artistică pentru aceștia, în orașul Ploiești. Orașului îi lipsește impactul generației tinere de artiști și intelectuali”.
Poți susține încă de acum acest proiect donând aici => https://mpy.ro/t1d5yzer
Copiii și tinerii cu nevoi speciale de la Centrul de Zi al Asociației ASHCF-R filiala Prahova se vor reîntoarce la activități, mulțumită proiectului susținut de Asociație în cadrul Cercului Faptelor Bune, ediția a XV-a.
De-a lungul celor peste 30 de ani de activitate în Prahova, Asociația a desfășurat activități de logopedie, kinetoterapie, informatică, desen, artizanat etc. în cadrul sediului asociației, unde
funcționează și un Centru de Zi pentru consiliere și sprijin pentru părinți și copii.
Din luna februarie a acestui an, toate aceste activități cu tinerii și copiii au fost întrerupte, centrala termică încetând să funcționeze, din cauza vechimii sale.
Copiii și tinerii care veneau la activități au nevoie de continuitate, de activități desfășurate regulat, astfel că Asociația are nevoie urgentă de achizitionarea unei centrale termice și a caloriferelor pentru a putea relua activitățile din toamnă, în sezonul rece.
Poți susține încă de acum acest proiect donând aici => https://mpy.ro/t1d5yter

64 de copii din clasele 0-IV vor primi rechizite si ghizdane la începutul anului școlar, grație proiectului „Aripi spre Viitor”, susținut de organizația Armata Salvării – filiala Ploiești, în cadrul Cercului Faptelor Bune, ediția a XV-a.
Atunci când într-o familie nevoiașă, veniturile sunt reduse și din ele abia sunt acoperite hrana și traiul de pe o zi pe alta, mersul la școală pentru copii nu este o prioritate.
Cu această situație se confruntă sute de familii din Ploiești și unele sate din împrejurimi, lucru pe care Armata Salvării l-a identificat în urma coordonării unui proiect after-school social desfășurat 3 ani și jumătate la centrul de zi al asociației.
Astfel, pentru începutul anului școlar 2023-2024, asociația Armata Salvării își propune să achiziționeze ghiozdane echipate cu rechizite, prin care un număr de 64 de copii din 40 de familii nevoiașe vor fi ajutați în demersul lor educativ.
„Mulți copii din familiile favorizate nu merg la școală deoarece nu au echipament școlar, haine, încălțăminte și, de foarte multe ori, le lipsește chiar și o alimentație regulată. Prin acest proiect dorim să acoperim o parte din costurile necesare unei familii defavorizate în vederea înscrierii copiilor la școală sau continuarea acesteia.”
Poți susține încă de acum acest proiect donând aici => https://mpy.ro/t1d5yuer
 Te așteptăm pe 24 mai, ora 18:00 la Ballroom “Your Events” (Schnitzel Haus Păulești) să participi la Cercul Faptelor Bune. Participarea este gratuită, dar ne va ajuta dacă vă înscrieți la acest link =>https://forms.gle/WD7ACgQ8DY4oLtqD7.
 
Cercul Faptelor Bune se mărește când se alătură oameni care privesc cu încredere și speranță la comunitatea pe care împreună reușim să o schimbăm în bine.
 
Dacă dorești să susții cauzele, dar nu poți participa la eveniment, poți face donația ta în contul Fundației Comunitare Prahova RO61 RNCB 0205 1348 8900 0001 deschis la Banca Comercială Română S.A.– Sucursala Prahova, cu numele proiectelor pe care dorești să le susții. 
 
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.