Târg de Crăciun, la Ploieşti

Târg de Crăciun, la Ploieşti

În doar câteva zile centrul oraşului Ploieşti va intra în atmosfera de sărbătoare, specifică Crăciunului şi va deveni locul perfect pentru a savura un pahar cu vin fiert sau castane prăjite.
Târgul de Crăciun îşi va deschide porţile pe 29 noiembrie, la ora 17.00,  evenimentul fiind marcat printr-un concert extraordinar susţinut de  Fuego.
În ”Atelierul lui Moş Crăciun”,  cei mici vor învăţa să decoreze turtă dulce.
Un alt moment aşteptat  va fi aprinderea luminiţelor în oraş, eveniment care va avea loc pe 5 decembrie, tot de la ora 17. Totodată va fi sărbătorită şi sosirea lui Moş Nicolae, evenimentul fiind acompaniat de un concert de colinde, dar şi de un spectacol al Teatrului de Păpuşi.
Ziua de 24 decembrie va fi cu adevărat magică. Începând cu ora 17.00, cei prezenţi vor fi colindaţi şi vor trăi Seara  de Crăciun.
În plus, organizatorii promit ploieştenilor activităţi distractive zilnice. Fie că vor urmări spectacolele actorilor de la Teatrul de Păpuşi sau de la Teatrul de Revistă, cei prezenţi nu se vor plictisi. Concertele de colinde sau personajele de basm nu vor lipsi nici ele.
În plus vizitatorii vor putea gusta bunătăţi specifice sezonului: vin fiert, mere coapte, castane prăjite sau bucate tradiţionale de Crăciun.
Târgul va fi deschis până pe 29 decembrie.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.