SURPRIZA! Petrolul negociaza cu liderii Generatiei de Aur pentru organizarea unui meci demonstrativ, în septembrie.

Primul meci pe noul stadion „Ilie Oana” s-ar putea disputa între Petrolul 95 si Generatia de Aur, pe 21 septembrie, cu doar câteva zile înainte de prima partida oficiala.

Administratia ploiesteana pregateste o surpriza pentru suporterii petrolisti. Cum lucrarile la stadionul „Ilie Oana” au intrat pe ultima suta de metri, conducerea Primariei Ploiesti a anuntat ca va deschide portile stadionului, în luna septembrie. La fel cum s-a întâmplat, recent, si la arena nationala din Bucuresti, suporterii vor putea sa ia contact cu noul stadion mai devreme decât era anuntat initial.

Valeriu Rachita, manager Petrolul: „Pe 21 septembrie, vom deschide portile stadionului pentru suporteri. Ne dorim sa organizam un meci între Petrolul 95 si Generatia de Aur”

Primul meci oficial pe noua arena din Ploiesti va avea loc în weekend-ul 24-25 septembrie, între Petrolul si Dinamo Bucuresti. Însa stadionul ar putea fi inaugurat chiar mai devreme de-atât. Managerul clubului, Valeriu Rachita, a dezvaluit, ieri, pentru Adevarul, ca evenimentul de tip „porti deschise” va avea loc pe 21 septembrie, în miercurea dinaintea primei partide oficiale. Cu aceasta ocazie, ar putea avea loc si un meci demonstrativ, între generatia care a câstigat Cupa României cu Petrolul, în 1995, si fostii jucatori ai Generatiei de Aur, în frunte cu Gica Hagi, Ilie Dumitrescu si Gica Popescu.

Demonstratie cu vedete

Rachita ne-a marturisit ca negociaza intens în aceasta perioada cu fostii sai coechipieri. „În urma aprobarii unor lucrari suplimentare, în Consiliul Local, termenul de finalizare s-a modificat putin. Lucrarile sunt în grafic si se apropie de încheiere. Stadionul va fi gata pentru meciul din etapa a sasea, de pe 10 septembrie, însa am preferat ca primul meci oficial sa fie cu Dinamo, pe 24, nu contra Cehlaului. Pe 21 septembrie, în miercurea dinaintea acestei partide, vom deschide portile stadionului pentru suporteri. Cu aceasta ocazie, ne dorim sa organizam un meci între Petrolul 95 si Generatia de Aur. Am discutat deja cu Ilie Dumitrescu, iar acum, când ajung la birou, îi sun si pe Gica Hagi si Gica Popescu”, ne-a declarat, ieri, Valeriu Rachita, managerul clubului Petrolul Ploiesti.

Suporterii „lupilor galbeni” au primit foarte bine vestea. „Stiu de intentia asta si sper sa se realizeze, foarte multi ploiesteni ar fi încântati. Este normal ca înaintea primului meci oficial sa mai fie un eveniment cu public, ca un eveniment de proba”, ne-a marturisit Octav Preda, unul dintre liderii suporterilor petrolisti. Termenul de finalizare, care trebuia sa fie mâine, a fost decalat câteva zile, în urma aparitiei lucrarilor suplimentare.

sursa:adevarul.ploiesti

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.