„Sunt încă tânără”

„Sunt încă tânără”

Aşa cum v -am obişnuit vă vom adresa în fiecare zi o invitaţie la lectură, graţie inimosului colectiv al Bibliotecii Judeţene “Nicolae Iorga”, care continuă astfel, ceea ce Profesorul Nicolae Boaru a clădit atâţia ani :”Dragul de carte!” Astăzi vă propunem “Sunt încă tânără”, de Denisa Mirena Pişcu.

Lectură plăcută!

Monica BOSTAN

 

Editura Tracus Arte

Colecţia Drog. Denisa Mirena Pişcu s-a născut la 22 august 1980, la Rădăuţi, jud. Suceava. A absolvit Facultatea de Litere din Bucureşti şi a urmat masterul Teoria şi Practica Imaginii la Centrul de Excelenţă în Studiul Imaginii.A debutat editorial cu volumul Pufos şi mecanic, care a primit premiul pentru debut al Uniunii Scriitorilor din România, filiala Braşov. Un al doilea volum i-a apărut în 2009.

„În forme rituale atât de subtile încât se confundă cu gesturile cele mai obişnuite ale existenţei cotidiene, Sunt încă tânără ne prezintă, cu o tulburător de tandră fineţe, triplul mister feminin al relaţiei erotice, al relaţiei cu viaţa pe cale de a se naşte din propria fiinţă şi al relaţiei cu cei dragi din lumea de dincolo.” (Caius Dobrescu)

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.