Strartul sarbatorilor de iarna va fi dat pe 1 Decembrie. Vezi programul aici:

Primaria municipiului Ploiesti anunță cetățenii că sezonul Sărbătorilor de Iarnă va fi deschis oficial sâmbătă 1 decembrie.

Pentru cei mici dar și pentru cei mari municipalitatea a pregătit surprize în această zi de sărbătoare.

Începând cu ora 16.00, pe scena montată la Palatul Culturii, va începe un concert de colinde. De la ora 17.15 copiii sunt așteptați aici la un spectacol susținut de actorii Teatrului de Păpuși. La ora 18.00 domul primar Iulian Bădescu, alături de reprezentanți ai primăriei și ai consiliului local, va aprinde luminile în oraș. Sărbătoarea  va continua cu un concert de colinde și cu un spectacol susținut de actorii Teatrului de Revistă, iar la final, în jurul orei 19.00, va fi tras un foc de artificii.

Pentru copii surprizele vor continua și în săptămâna 3 – 7 decembrie 2012:

–       Pe 3 decembrie se va deschide Orășelul Copiilor. Anul acesta orășelul va avea două locații – în parcul din fața Halelor Centrale și în parcul Aurora Vest

–       Pe 4 decembrie intra pe traseu Tramvaiul Copiilor

–       Pe 5 decembrie Vine, Vine Mos Nicolae: începând cu ora 17.30, pe scena de la Palatul Culturii  vor  susține un concert de colinde copiii din Corul Zamfira, iar de la ora 18.00 micii spectatori vor urmari o piesă de teatru jucată special pentru ei de actorii Teatrului de Păpusi. Copiii prezenti la sărbătoare vor primi mici cadouri din partea primăriei, iar cei mari vor viziona un spectacol al Teatrului de Revistă.

De asemenea, în zilele de 3 si 4 decembrie 2012 și in perioada 17-20 decembrie 2012 copiii vor putea viziona spectacolele Teatrului de Papusi sustinute pe scena de la Palatul Culturii incepand cu ora 18.00. Programul va continua in fiecare seara de la ora 19.00 cu spectacolele Teatrului de Revistă. In zilele amintine incepând cu ora 17.00 pe aceeasi scena vor avea loc concerte de colinde sustinute de coruri de copii din Ploiesti si din Judetul Prahova.

Sursa: Comunicat de presa

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.