Sportivii de la CS Petrolul Ploiesti au dominat C.N. la inot

Saptamana trecuta, la Hunedoara, s-a desfasurat Campionatului national de inot in bazin scurt (25 m), rezervat seniorilor si juniorilor.
Sportiva clubului Petrolul Ploiesti, Florina Ilie ( in varsta de 15 ani ) a obtinut trei medalii de aur la junioare si trei medalii de argint la senioare.
Pregatita de antrenorul Silviu Anastase, ploiesteanca s-a impus la (cat.junioare) la probele de 50 m bras (33,55 secunde), 100 m bras (1.11,51 minute) si 200 m bras (2.34,34 minute), iar la senioare s-a clasat pe a doua pozitie a podiumului .
CS Petrolul a mai obtinut doua medalii de aur la seniori.
Medalii castigate de catre  Constantin Tudose, acesta fiind  cel mai rapid in probele de 200 m spate (2.00,14 minute) si de 400 m mixt (4.21,83 minute).
Antrenorul Silviu Anastase este incantat de performantele sportivilor sai, declarand pentru ziarul Prahova : „In prezent, ne aflam in perioada de acumulari, fiind primul ciclu de pregatire. Astfel ca ne-am dus la campionat mai mult pentru a-i mobiliza pe sportivi in vederea competitiilor importante care vor urma. Florina a reusit timpi foarte buni, care ne ofera incredere in privinta incercarii de a se califica la Campionatul European de juniori de anul viitor. Daca va fi sanatoasa, nu cred ca va avea probleme sa indeplineasca acest obiectiv. Constantin Tudose a mers bine pentru perioada aceasta. Speram ca si el sa reuseasca sa-si indeplineasca baremul de calificare la Europenele de seniori. Mai ales ca avem tot sprijinul clubului pentru a ne desfasura activitatea, iar, in plus, pregatirea fizica pe care o realizam cu Lucian Nedelcu se observa in rezultatele obtinute, ceea ce reprezinta un mare castig pentru sportivi”.

La C.N. de la Hunedoara  au mai participat si doua inotatoare ale Clubului Sportiv Scolar Ploiesti, pregatite de profesorii Gratiela Marin si Adrian Florescu.
Cea mai buna performanta a fost obtinuta de  Diana Petcu, la proba de 200 m bras, aceasta s-a situat pe locul cinci la junioare si pe locul 6 la concursul open.

Gabriel Dima

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.