Spectacolul Nevasta-mea se marita aniverseaza 100 de reprezentatii

Spectacolul Nevasta-mea se marita aniverseaza 100 de reprezentatii

Teatrul de Revista Majestic Ploiesti prezinta duminica, 28 septembrie, ora 18:30, reprezentatia cu numarul o suta a spectacolului „Nevasta-mea se marita” adaptare de Sandu Anastasescu dupa Eugene Labiche, in regia Marcelei Timiras.

 Un reper important al teatrului de revista ploiestean, productia a avut premiera in data de 16 iunie 2006 si a avut de-a lungul timpului peste 18000 de spectatori.

 „Sa ajungi sa sarbatoresti o suta de reprezentatii inseamna o confirmare pe care foarte multi si-o doresc in cariera lor. Iar pentru mine, ca actor, sa joc in acest spectacol nu poate fi decat o bucurie, un indemn ca energia nu s-a epuizat. Astept cu sufletul tremurand de emotie sa urc vineri pentru a o suta oara in acest spectacol pe scena teatrului Toma Caragiu”, a marturisit actorul George Liviu Frincu, cel care ii da viata lui Justaret in spectacolul Nevasta-mea se marita.

 Toate biletele pentru data de 28 septembrie au fost epuizate. Urmatoarea reprezentatie a spectacolului va avea loc in data de 18 octombrie.

 Pretul unui bilet la spectacol este de 25 de lei, respectiv 12 de lei cu reducere. Biletele pot fi achizitionate de la Agentia Teatrala.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.