Spectacolele Teatrului „Toma Caragiu” în perioada 8-14 noiembrie

În acest final de săptămână, la Teatrul „Toma Caragiu” vă dau întâlnire cele mai recente producții ale secțiilor Dramă și Animație. O noapte furtunoasă și Domnul Nostoc și cabana cărților își așteaptă spectatorii, cu promisiunea de a le oferi momente pline de umor, imprevizibil și emoție.

O noapte furtunoasă – sâmbătă, 13 noiembrie, și duminică, 14 noiembrie, ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu”. Orbit de gelozie când un „bagabont” atentează la onoarea lui de familist, Jupân Dumitrache apelează la Chiriac, omul lui de nădejde, să îi apere reputația. Urmează evenimente tumultuoase, declanșate de o simplă confuzie. O noapte furtunoasă: un spectacol ce ilustreză, cu umor, moravuri și situații actuale și în societatea contemporană.

Domnul Nostoc și cabana cărților – vineri, 12 noiembrie, ora 10.30, și duminică, 14 noiembrie, ora 11.00, sala Teatrului de Animație. Domnul Nostoc și domnișoara Filomene au adus cu ei dintr-o călătorie pe planeta SaturLună niște sâmburi aparte, datorită cărora locuitorii din Orașul Surprizelor vor avea ocazia să descopere cărțile. Totul merge cum nu se poate mai bine, până când își face apariția domnul „Zice-da”, un personaj dornic să perturbe armonia. Domnul Nostoc și cabana cărților: o pledoarie plină de candoare pentru lectură, transpusă în universul magic al imaginilor create de artistul belgian Armand Richelet Kleinberg și de scenograful Mihai Androne, inspirați de ilustrațiile lui Patrice Seiler, și reunite în montarea regizorului Radu Dinulescu.

Accesul la spectacolele Teatrului „Toma Caragiu” se face cu respectarea normelor în vigoare. Biletele pot fi achiziționate de la Agenția de Bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774, sau on-line, de pe site-ul www.teatruploiesti.ro, secțiunea  Program spectacole.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.