SPECTACOL ÎN COMUNA ALUNIŞ

Căminul Cultural Aluniş a fost  in data de 9 februarie 2013 gazda unui minunat spectacol în care tinerii şi-au arătat talentele. Invitaţi au fost cei din comuna Bertea şi comuna Dumbrăveşti.

Spectacolul a fost constituit din trupa de dans „Biendef” din comuna Bertea, alături de coregrafa Dana Drăghici şi Aurel Vişan, director al Căminului Cultural Bertea, trupa „Star Dans” din Dumbrăveşti, coregrafă fiind Elena Căţel şi Diamanta Olteanu, director al Căminului Cultural Dumbrăveşti şi trupa MiniDisco din Aluniş, având ca şi coregraf pe Elena Căţel şi director al Căminului Cultural, Karmen Caraman. Alături de trupele de dans au fost prezenţi şi câţiva tineri solişti. Programul a fost constituit atât din dansuri şi melodii folclorice tradiţionale, folclor stilizat, muzică country, latino, ţigănescă şi muzică uşoară.

În ciuda vremii destul de rece oamenii nu au ţinut cont şi au fost prezenţi într-un număr destul de mare, bucurându-se de spectacol. Toţi tinerii au fost minunaţi şi s-au descurcat excepţional, momentul a fost marcat de o fetiţă în vârstă de 11 ani, Alexandra Pătrăscioiu, care a surprins spectatorii prin vocea sa ascunsă într-un trup atât de firav şi mic. La spectacol a fost prezentă şi vocea Comunei Aluniş, Cristina Dinu, o tânără solistă extrem de talentată care reuşeşte de fiecare dată să capteze atenţia spectatorilor prin vocea ei suavă.

La sfârşitul spectacolului tinerii participanţi au primit câte un pacheţel oferit de un sponsor din Aluniş.

GRAŢIELA BELCIUG

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.