Software accesibil pentru ONG-uri de la Microsoft

Veste buna de la Microsoft! Acum Organizatiile non-profit pot obtine mai usor programe software donate de Microsoft prin TechSoup Romania.

Sustinem si noi schimbarile facute de Microsoft, astfel un numar mai mare de ONG-uri vor avea acces la Programul de Donatii Microsoft cu efect pozitiv in comunitatile in care isi desfasoara activitatea.

Esti ONG si ai nevoie de software licentiat Windows? Atunci, ar trebui sa stii ca :

  • Lotul de produse diferite Microsoft care pot fi solicitate s-a marit de la 6 la 10 titluri pentru fiecare ciclu de 2 ani, organizatia avand posibilitatea sa achizitioneze Microsoft Windows 7, Microsoft Office 2010, Microsoft Sharepoint 2010, etc.
  • Devin eligibile si organizatiile de cercetare medicala, fundatiile private si organizatiile sportive pentru amatori si de recreative.
  • Organizatiile pot cere licenta pentru sistemul de operare (Get Genuine Windows) pentru calculatoarele pe care le au deja.
  • Prin TechSoup Romania se pot cere donatii software Microsoft de cate ori doresc pe an si nu mai exista conditionarea de o comanda pe an.
  • Microsoft Donation Center devine o sectiune pe site-ul TechSoup prin care, organizatiile pot avea o imagine de ansamblu asupra propriilor solicitarilor si a produsele existente pe care le pot comanda

Sursa:
http://atelierefarafrontiere.ro/index.php/noutati/noutati-parteneriate/390-software-accesibil-pentru-ong-uri-de-la-microsoft

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.