SINAIA TENNIS OPEN 2011 – turneu zonal de tenis pentru amatori

SINAIA TENNIS OPEN 2011 – turneu zonal de tenis pentru amatori

Sportul alb pune stăpânire pe orașul Sinaia.Transport Urban Sinaia, în parteneriat cu Primăria Orașului Sinaia, organizează turneul zonal de tenis pentru amatori SINAIA TENNIS OPEN 2011, în perioada 3-11 septembrie!

Conceptul de SINAIA TENNIS OPEN a apărut anul trecut când s-a organizat prima ediție a turneului exclusiv pentru sinăienii amatori (iubitori) de tenis. SINAIA TENIS OPEN ediția a II-a, este un turneu zonal de tenis pentru amatori (singurul astfel de turneu de pe Valea Prahovei). Această inițiativă are ca scop, îndemnarea oamenilor (tineri și vârstnici) să facă sport, în general și tenis în special. pentru că tenisul este un exercițiu de fair-play, în definitiv. Tocmai de aceea, limita minimă de vârstă este de 12 ani, iar limită maximă nu există.

La turneu sunt invitați toți prahovenii plus locuitorii din orașul Predeal.

Înscrierile la turneu se fac la sala de sport de lângă Școala Generală „George Enescu” din centrul orașului Sinaia!

Dacă nu ești din Sinaia, anunță-ți înscrierea la numărul de contact: 0726.134.416 sau la adresa de mail: tusinaia@yahoo.com! E nevoie de nume, prenume, CNP și un telefon de contact pentru a te înscrie! Intri astfel pe o listă de așteptare. Când achiți taxa de participare din lista de așteptare vei intra direct pe tabloul principal al competiției!

Pentru a fi la curent cu evenimentul puteți urmări
pagina oficială de facebook a evenimentului.

PEOPLE, LET’S TENNIS!

Trimis de: Marinel Pădurice.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.