Seminar gratuit pentru atragerea de fonduri europene, joi, in Ploiesti

Seminar gratuit pentru atragerea de fonduri europene, joi, in Ploiesti

finantare europeanaVă doriți o afacere prosperă, doriți să știți cum puteți obține finanțare cu ajutorul fondurilor nerambursabile, europene sau naționale pentru a vă dezvolta afacerea sau să începeți o afacere nouă?

Puteți primi răspunsuri la aceste întrebări în data de 19 mai 2016, joi, ora 11:00, în cadrul unui eveniment care va avea loc laPloiești, la Hotel Restaurant BEST***, salonul Diamond, B-dul Republicii nr. 154, cartier Albert.

Centrul de Elaborare Proiecte Unionale din Târgu Mureș, vă invită la seminarul gratuit de informare “Fonduri Europene pentru Afacerea Ta”, adresat mediului privat .

Pentru că ne dorim ca un număr cât mai mare de antreprenori, întreprinzători să dobândească cunoștințe întemeiate, concrete despre accesarea fondurilor nerambursabile, am decis să organizăm următoarea prezentare informativă la Ploiești, unde vă facem cunoscute oportunitățile de finanțare pentru sectorul privat. Odată înțelese condițiile de participare, mecanismul de funcționare, fondurile nerambursabile (europene sau guvernamentale) sunt soluții viabile pentru afacerile din mediul urban sau din mediul rural, pentru firmele nou înființate sau pentru cele deja active.

Îi așteptăm cu drag la acest eveniment pe toți cei care doresc să primească informații concrete, și esențiale despre accesarea fondurilor europene si naționale!

Participarea este gratuită, dar este condiționată de înscrierea prealabilă online. Înscrierile se pot face aici.

Ne menținem dreptul de a opri înregistrările la acest seminar  în momentul epuizării locurilor disponibile!

Atentie!

Toți cei care vor fi prezenți  la acest seminar, automat vor participa la o extragere prin tombolă. Câștigătorul va beneficia din partea noastră de un abonament gratuit pe un an de zile, care include următoarele servicii: identificarea oportunităților de finanțare (nelimitat), consultanță de specialitate și elaborarea/întocmirea proiectului de finanțare. Nu ratați această ocazie!
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.