SELECTIE SPECIALISTI IN DOMENIILE SOCIAL si SANATATE

Colegiul National al Asistentilor Sociali din Romania (CNASR) anunta deschiderea procedurii de selectie pentru specialisti in domeniile social/asistenta sociala si sanatate, in cadrul proiectului „Ocupatii de calitate in servicii sociale” – proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, conform Contractului de finantare POSDRU/79/1.4./S/55718.

Obiectivul general al proiectului vizeaza imbunatatirea calitatii sistemului de formare profesionala continua prin crearea Centrului de Resurse in Asistenta Sociala (CEREAS) si adaptarea fortei de munca la cerintele pietii, prin dezvoltarea a 10 standarde ocupationale noi in domeniul asistenta si servicii sociale.

Pentru detalii privind proiectul puteti accesa www.cereas.info.

Procedura de selectie vizeaza identificarea de specialisti in domeniile social/asistenta sociala si sanatate si se realizeaza in scopul constituirii unei baze de date cu potentiali colaboratori pentru elaborarea, verificarea sau validarea de standarde ocupationale in domeniile mentionate.

Cerintele de participare :
– pregatire si experienta relevanta in domeniul social/asistenta sociala sau in domeniul sanatate;
– transmiterea documentelor necesare pentru participarea la selectie:
-scrisoare de motivatie, cu precizarea detaliata si realista a motivelor/interesului pentru participarea la proiect;
-CV in format Europass (in limba romana);
-minim o recomandare (din partea institutiei angajatoare, a colaboratorilor, etc).

Criteriile de evaluare si selectie vizeaza:
-Experienta relevanta in domeniul de activitate social / sanatate (minim 5 ani);
-Pregatire de specialitate si perfectionare in domeniul social sau sanatate;
-Cunostinte privind metodologia de elaborare, verificare si validare a standardelor ocupationale;
-Cunoasterea tehnicilor si metodelor de cercetare utilizate in elaborarea de standarde ocupationale (metode si tehnici de colectare si analiza a datelor, etc);
-Relevanta recomandarilor;
-Relevanta si realismul scrisorii de motivatie;
-Experienta anterioara in proiecte care au avut legatura cu dezvoltarea unor arii ocupationale din domeniile social/sanatate sau participarea anterioara la elaborarea/verificarea/validarea de standarde ocupationale, constituie avantaj.

Procedura de evaluare si selectie prevede analiza documentelor transmise si in functie de relevanta acestora, candidatii pot fi selectati direct sau pot fi invitati la un interviu. Rezultatele finale ale selectiei vor fi transmise direct candidatilor selectati, acestia fiind informati ulterior cu privire la procedura de includere in baza de date. Numai candidatii selectati vor fi contactati.

Documentele necesare pentru participarea la selectie vor fi transmise prin e-mail la adresa cnasr@cnasr.ro, pana la data de 23.02.2011.
Candidatii selectati vor fi contactati pentru a transmite ulterior diplomele, atestatele, certificatele relevante care dovedesc pregatirea si experienta mentionata in CV.

Persoana de contact: Aida Boldeanu, tel. 0758 114 771.

www.cereas.info.
cnasr@cnasr.ro
Persoana de contact: Aida Boldeanu, tel. 0758 114 771.
aida.boldeanu@gmail.com
http://www.cnasr.ro

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.