SELECŢIE PENTRU SPECIALIŞTI ÎN DOMENIILE SOCIAL şi SĂNĂTATE

Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali din România (CNASR) anunţă prelungirea perioadei de selecţie pentru specialişti în domeniile sănătate şi social/asistenţă socială, până la data de 23 martie 2011, în cadrul proiectului „Ocupaţii de calitate în servicii sociale” – proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, conform Contractului de finanţare POSDRU/79/1.4./S/55718.

Obiectivul general al proiectului vizează îmbunătăţirea calităţii sistemului de formare profesională continuă prin crearea Centrului de Resurse în Asistenţă Socială (CEREAS) şi adaptarea forţei de muncă la cerinţele pieţii, prin dezvoltarea a 10 standarde ocupaţionale noi în domeniul asistenţă şi servicii sociale.

Pentru detalii privind proiectul puteţi accesa www.cereas.info.

Procedura de selecţie vizează identificarea de specialişti în domeniile social/asistenţă socială şi sănătate şi se realizează în scopul constituirii unei baze de date cu potenţiali colaboratori pentru elaborarea, verificarea sau validarea de standarde ocupaţionale în domeniile menţionate.

Cerinţele de participare :

– pregătire şi experienţă relevantă în domeniul social/asistenţă socială sau în domeniul sănătate;

– transmiterea documentelor necesare pentru participarea la selecţie:

–          scrisoare de motivaţie, cu precizarea detaliată şi realistă a motivelor/interesului pentru participarea la proiect;

–          CV în format Europass (în limba română);

–          minim o recomandare (din partea instituţiei angajatoare, a colaboratorilor, etc).

Criteriile de evaluare şi selecţie vizează:

–          Experienţă relevantă în domeniul de activitate social / sănătate (minim 5 ani);

–          Pregătire de specialitate şi perfecţionare în domeniul social sau sănătate;

–          Cunoştinţe privind metodologia de elaborare, verificare şi validare a standardelor ocupaţionale;

–          Cunoaşterea tehnicilor şi metodelor de cercetare utilizate în elaborarea de standarde ocupaţionale (metode şi tehnici de colectare şi analiză a datelor, etc);

–          Relevanţa recomandărilor;

–          Relevanţa şi realismul scrisorii de motivaţie;

–          Experienţa anterioară în proiecte care au avut legătură cu dezvoltarea unor arii  ocupaţionale din domeniile social/sănătate sau participarea anterioară la elaborarea/verificarea/validarea de standarde ocupaţionale, constituie avantaj.

Procedura de evaluare şi selecţie prevede analiza documentelor transmise şi în funcţie de relevanţa acestora, candidaţii pot fi selectaţi direct sau pot fi invitaţi la un interviu. Rezultatele finale ale selecţiei vor fi transmise direct candidaţilor selectaţi, aceştia fiind informaţi ulterior cu privire la procedura de includere în baza de date. Numai candidaţii selectaţi vor fi contactaţi.

Documentele necesare pentru participarea la selecţie vor fi transmise prin e-mail la adresa  cnasr@cnasr.ro, pana la data de 23.03.2011.

Candidaţii selectaţi vor fi contactaţi pentru a transmite ulterior diplomele, atestatele, certificatele relevante care dovedesc pregătirea şi experienţa menţionată în CV.

Persoana de contact: Aida Boldeanu, tel. 0758 114 771.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.