„Şcoala lui Andrei” şi-a desemnat câştigătorii

Școala lui Andrei, una dintre cele mai mari competiții pe teme antreprenoriale dedicată elevilor și cadrelor didactice organizată de către Petrom, a anunțat pe 3 iunie câștigătorii ediției 2013.

Profesorii și copiii din peste 800 de școli generale din comunitățile în care Petrom desfășoară activități operaționale au înscris 152 de proiecte care răspund unei probleme din comunitate printr-o soluție antreprenorială. Printre cei 10 câștigători ai ciclului de învățământ I-IV se află și 2 școli din Județul Prahova: Școala cu clasele I-VIII Buștenari, localitate Buștenari, Comuna Telega și Școala cu clasele I-VIII Filipeștii de Târg, Sat Filipeștii de Târg, Comuna Filipeștii de Pădure.

Proiectul „Prepelițele cu ouă de aur”, înscris de către echipa „Micii întreprinzători” (Școala cu clasele I-VIII Sat Buștenari, Comuna Telega) se află printre primele 5 echipe clasate pe Locul 1. Echipa își propune construcția unei micro-ferme de prepelițe în vederea obținerii fondurilor necesare modernizării școlii și construirii unui grup sanitar în școală.Proiectul „Micii florari” înscris de către echipa „Micii florari” (Școala cu clasele I-VIII Filipeștii de Târg) s-a clasat pe Locul II la categoria I-IV și a câștigat un kit multimedia pentru școală.

„Şcoala lui Andrei“ este un proiect desfăşurat în parteneriat cu Ministerul Educaţiei Naţionale şi face parte din platforma Ţara lui Andrei, un program de responsabilitate socială care încurajează interacţiunea, comunicarea şi spiritul antreprenorial al tuturor celor care doresc să schimbe lumea în care trăiesc.

 

Monica BOSTAN

 

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.