Save the Date – Cercul de Donatori ediția a XII-a se apropie.

Save the Date –  Cercul de Donatori ediția a XII-a se apropie.
Vino la cel mai longeviv eveniment de strângere de fonduri din Prahova 
Cercul de Donatori Ploiești este un eveniment bianual de strângere de fonduri, organizat de Fundația Comunitară Prahova. Împreună am ajuns la cea de-a XII -a ediție și magia continuă!

Donează 2 ore din timpul tău și participă pentru a cunoaște oamenii care în mod real schimbă ceva în lumea noastră!

Participarea este gratuită și nu este condiționată de o donație, dar pentru buna organizare a evenimentului te rugăm să completezi acest formular de participare – http://bit.ly/1UseVjM 
Iată poveștile ediției trecute și rezultatele obținute cu fondurile strânse. 
Proiectele susținute împreună devin realitate!  
„O familie formată din nouă oameni a rămas fără acoperiş deasupra capului chiar în a doua zi de Paşte. S-a întâmplat în comuna Balaca din Prahova. În mai puţin de un sfert de ceas, trei locuinţe au fost făcute scrum. Trei copii cu vârste de 12, 7 şi 5 ani, şi şase adulţi au rămas pe drumuri. Norocul  oamenilor a fost că au reuşit să iasă teferi din locuinţe, doar cu hainele de pe ei. Acum sunt nevoiţi să reconstruiască totul de la zero. Sunt oameni foarte gospodari, toți lucrează în fabricile de prin împrejurimi, însă pe salarii minime, iar bătrânii sunt pensionari. Copiii au rezultate excepționale la școală. Acum nu mai au nimic.” – Liliana Maxim

Așa a început povestea familiei Iancu și a copiiilor lor, dar împreună am putut să îi ajutăm să toarne fundația unei noi case. Fiind oameni gospodari, noua casă este aproape gata, iar toți membrii familiei vor avea din nou un acoperiș deasupra capului. 
Casa Eva este centrul din Ploiești al Organizației Umanitare Concordia unde 27 de tineri sunt găzduiți și educați pentru a deveni independenți, oameni capabili să trăiască pe cont propriu, persoane integrate social. În Casa Eva fiecare tânăr este implicat în toate activitățile necesare unei vieți independente. Ei se gospodăresc, fac curat și gătesc pe rând pentru toți beneficiarii. 
Împreună am reusit să le achiziționăm o bucătărie nouă, astfel încât își pot găti singuri într-un spațiu sigur și igienic. 
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.