Sansa pentru adultii cu boli incurabile

Sansa pentru adultii cu boli incurabile

Incepand din 21 martie 2013, platforma DONATIE.RO pune la dispozitie numarul 8824 pentru cazurile individuale de adulti cu boli grave care au nevoie de interventii medicale in strainatate.

Acest numar de donatii prin SMS este gestionat de Asociatia M.A.M.E., asociatie desemnata de catre Asociatia pentru Relatii Comunitare (ARC) si COSMOTE, Orange si Vodafone in urma unui proces de selectie, ca urmare a indeplinirii criteriilor de eligibilitate necesare derularii proiectului „Fondul de Rezerva pentru Viata pentru Adulti”.

Asociatia M.A.M.E, in ordinea cererilor primite, va incerca sa asigure accesul cat mai multor cazuri la aceasta metoda de a atrage fonduri pentru a salva vietile adultilor care au nevoie de interventii pe care nu si le pot permite altfel. Pentru a accesa numarul, e nevoie ca reprezentantii persoanei bolnave sa transmita Asociatiei M.A.M.E.:

  • Prezentarea cazului (incluzand acte medicale doveditoare);
  • Plan media de promovare a numarului de donatie prin care se vor atrage donatiile. Planul media trebuie sa contina obligatoriu prezenta in emisiuni TV si radio si/sau difuzarea de spoturi TV si radio care sa prezinte cazul si numarul de SMS de donatie.

COSMOTE Romania, Orange Romania si Vodafone Romania, Asociatia pentru Relatii Comunitare, Netopia System si Asociatia M.A.M.E. acorda acest serviciu gratuit pentru colectarea donatiilor menite sa salveze vietile oamenilor grav bolnavi.

sursa: donatie.ro

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.