S-a prelungit termenul de depunere a cererilor pentru ajutoarele de încălzire

S-a prelungit termenul de depunere a  cererilor pentru ajutoarele de încălzire

Primăria Municipiului Ploieşti informeaza ploiestenii ca termenul limita de depunere a dosarelor pentru Ajutorul Municipal de incalzire a fost prelungit pana la 31 octombrie 2013, dupa ce intial se stabilise data de 15 octombrie. Cele aproape 10.000 de familii care au depus cererile, pana in prezent, reprezinta mai putin de 25% din numarul real al celor care pot beneficia de subventie, motiv pentru care autoritatile locale si-au dat seama de penibilul situatiei si au luat o masura reparatorie.

Pana in momentul de fata au fost depuse 7300 dosare pentru energie termica, 2622 dosare pentru gaze naturale, 35 dosare pentru carbuni si lemne si 4 dosare pentru energie electrica.

Ploiestenii care au nevoie de ajutor in completarea formularelor pot obtine mai multe informatii sunand la numerele de telefon

• 0244 384 742 – energie termica

• 0244 526 090 – gaze

• 0244 543 703 – energie electrica si lemne

Reamintim ploiestenilor ca dosarele pentru energie termica si gaze se depun la sediul amenajat in incinta Politiei Locale Ploiesti – Bdul Independentei nr.21, iar dosarele pentru energie electrica, lemne si carbuni se depun pe str. Gh.Gr. Cantacuzino nr. 46.

 

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.