Raliul Aerian al României va avea loc la Băneşti

Singura formaţie privată de acrobaţie din România, Iacarii Acrobaţi, împreună cu Aeroclubul României organizează, în perioada 12-15 iunie, la Aerodromul de la Băneşti. Raliul Aerian al României. Evenimentul se bucură de susţinerea Casei Regale a României.

Raliul Aerian al României este o competiţie sportivă dedicată piloţilor care doresc sa iîşi testeze abilităţile de navigaţie aeriana. Evenimentul se desfăşoara sub egida Federaţiei Aeronautice Internaţionale şi reuneşte la start zece echipaje formate din câte doi membri – pilot şi navigator.

Ceremonia de deschidere a Raliului Aerian al României va fi onorată de participarea reprezentanţilor Casei Regale a României, care vor înmâna insigna “Aripile Regale Române” tuturor piloţilor concurenţi in cadrul raliului.

Iacarii Acrobaţi este singura echipa privată de acrobaţie din România. Pasiunea şi profesionalismul celor trei piloţi au condus la continuarea şi ridicarea standardelor aviaţiei româneşti, precum şi la iniţierea de acţiuni în premieră, atât pe plan naţional, cât şi în plan internaţional.

Monica BOSTAN

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.