Primar din Prahova premiat pentru implicare in sport

La Gala Baschetului Românesc din acest an, care se va desfăşura la finalul primei părţi a sezonului 2013-2014, campioana CSU Asesoft a propus acordarea unei noi distincţii individuale. Mai precis, este vorba despre un premiu care să recompenseze implicarea autorităţilor locale în baschetul de performanţă, persoana nominalizată fiind Radu Leonaş (foto), primarul comunei Brazi.
„Domnul Leonaş se bucură de întreaga noastră recunoştinţă pentru felul în care, în ultimul an şi jumătate, a înţeles să se implice în promovarea sportului de performanţă. Cu ajutorul dumnealui, CSU Asesoft şi-a continuat, din vara lui 2011, activitatea la Brazi, a cucerit un titlu, a jucat în EuroChallenge şi, acum, este pregătită să lupte pentru event. Suntem de părere că primarul comunei Brazi ar trebui să fie recompensat de federaţie pentru implicarea în cadrul unui asemenea proiect”, a declarat Ionuţ Georgescu, preşedintele executiv al campioanei României.

La rândul său, primarul comunei Brazi a lăudat activitatea echipei de baschet. „Sunt un om care iubeşte sportul, în tinereţe am jucat fotbal, dar, în ultimii doi ani, pot spune că m-am reorientat către baschet. Mă bucur că micuţa noastră sală poate găzdui meciurile unei echipe campioane şi, mai mult decât atât, în 2012 am ridicat ştacheta prin organizarea unor partide din EuroChallenge. Urmăresc cu atenţie evoluţia băieţilor, cărora le ţin pumnii în drumul către event”, a precizat Radu Leonaş.

Sala Sporturilor din Brazi a fost destinată, iniţial, desfăşurării activităţilor şcolare, pentru ca, în timp, datorită lucrărilor de modernizare, să poată găzdui chiar şi meciuri din EuroChallenge. De altfel, CSU Asesoft a fost singura formaţie românească implicată în competiţiile europene care nu a primit nicio amendă din partea oficialilor FIBA, în urma jocurilor desfăşurate la Brazi, cu Samara, Kataja şi Keravnos, în lunile noiembrie şi decembrie ale anului trecut.
Sursa: csuasesoft.ro

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.